Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Uf...što ti je rutina, a? :D
.

Začepljen mi je nos. Opako. Neka alergija me periodički uzurpira na par dana i maramice tada rade punom parom. Što i nije tako loše, ima to i dobrih strana - došla su vruća vremena a najviše mi na treningu smetaju znojni pazusi prisutnih. Što se ti ljudi nikad ne peru!? U prostoriji smrdi ko da sam došao trenirat boks a ne bilijar :D

Ušao sam tako u bilijarnicu prije neku večer. Još nisam do kraja ni ušao kad li je do mene dotrčala Ona koja ne voli poeziju i počela si prstima juriti po glavi, totalno si kvareći frizuru i šibajuć mi lice svojom divnom crnom kosom, blistavoj kao na reklami.

"Vidi, imam novi parfem!" pjevušila je ona, a onda se odmaknula od mene i upitala me, očaravajući me tim svojim vlažnim ogromnim crnim očima:

"Jel ti se sviđa parfem?"

Zakolutao sam očima. Nisam osjetio nikakav miris, ali sam odjednom ulovio samog sebe (jel to onaj drugi, bolesno nesvijesni Ddadd što po šumama bez staza i puta povazdan (p)luta?) kako nježno progovoram:

"Nema tog proljeća..."

U tom trenutku sam došao k sebi i oštro se zapiljio u nju. Bio sam full zatečen tom svojom rečenicom!
"Što li je kvragu onaj moj drugi JA htio reći?" - mozak mi je u tom trenutku radio 300 na sat! Imao sam vrlo malo vremena da reagiram i uspio sam maltene u istom dahu nastaviti, nasmiješen jer sam se cerio samome sebi:

"...koje bi lijepše mirisalo!"


Na to je djevojka sva presretna ciknula, zatreptala okicama, skupila ruke držeći ih nisko te je nagnula glavu u stranu gledajuć me nekako sretno, lica totalno ozarenog. Zatim je lepršavo poput leptirice jurnula natrag k svom društvu.


A onda, kad ga nitko nije više gledao, vaš je Ddadd diskretno obrisao znoj sa čela... :D


:-)


Post je objavljen 15.05.2007. u 11:00 sati.