Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

JUNIORI I KADETI MNK"MARTINOVKA" NA UTAKMICI JUNIORA MNK"TELEKOM"-MNK"ORKAN-ZAGREB" 5:3

Veliki broj juniora i kadeta prisustvovali su utakmici u Sesvetama (S.C."Sava") koja je odlučivala za prvaka juniora za Područje skupine-sjever i prvak odlazi na prvenstvo Hrvatske tj. idu četri prvaka sa četri područja:sjever-istok-zapad i jug. Pobijedio je u zanimljivoj utakmici Telekom 5:3 i plasirao se na prvenstvo Hrvatske gdje će se između četri momčadi boriti za prvaka Hrvatske. Sretno!.
Utakmici je prisustvovao i naš predsjednik kluba Rudolf Pristovnik koji je promatrao utakmicu u društvu izbornika seniora Hrvatske Miće Martića ,reprezentativca Matije Đulvata i drugih poznatih malonogometaša (Capar,Čivrag itd.).
Bilo je oko 300 gledatelja,vrlo zanimljiva i kvalitetna utakmica koju su sudili Modrić (do trebina) i Krmar (ispod semafora) sa dosta naklonosti prema domačinu.Delegat je bio Klepo a povjerenik lige Krsnik je čak iz Petrinje došao na utakmicu zbog važnosti .
Prije utakmice delegat i povjerenik obavjestili su trenera gostiju da Hulentić ima 3 žuta kartona i nesmije nastupiti a ako nastupi onda klub gubi 0:3 p.f. što je bio šok za trenera Morinu koji to nije znao (loše u klubu vode administraciju a povjerenik lige ne obavještava klubove pismeno na vrijeme što je isto propust ).
Na klupi uz trenera Morinu bio je i zaštitar Kos koji je i član kluba(zbog incidenta i pretnji na prošloj utakmici).
U Samoboru u isto vrijeme igrali su utakmicu seniori MNK"Orkan-Zagreb" protiv MNK"Sokoli" liga za ostanak i pobjedili su Orkanovci uvjerljivo 7:2. Ovo je čudno bilo da se u isto vrijeme igraju važne utakmice (seniori i juniori)MNK"Orkana-Zagreb" i zato se sumlja u namještanje-urotu klubova domačina što i ima osnove .

Post je objavljen 12.05.2007. u 07:30 sati.