Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/schrei4me

Marketing

Shta reci......??

Ewo i mene! mah Nisam izdrzala a da ne napishem post! Mnogo mi je dosadno,pa moram da ubijem wreme,a ne da mi se uchit! Owo nece biti bash dug post jer mi matorci wec seru da moram da sidjem sa kompa..bla bla bla... Uwek ista pricha! dead rolleyes Ali jbg!
Owako, ja zaista moram da spomenem Ewrowiziju! Srbija je na prwom mestu!!! Ja nisam mogla da werujem! A znate da sam ja iz Srbije! Ja sam skakala po stanu od srece, drala se kroz prozor i muchila mog jadnog psa! Ali pesma mi je zaista predobra! Prwi put kad sam je chula, bila mi je onako, ali sad! thumbup Bash nekako odgowara mojoj fuckin' prichi, al nebitno! Nastup je bio skroman ali lep! Marija Sherifowic ima zaista diwan glas, ali izgled...heh...zaliven precutacu... Ali kao shto je ona rekla...pesma se slusha, a ne gleda! Zaista mi se mnogo swidja pesma! Bila sam wecheras na docheku Marije u Beograd kod skupshtine! Chekala sam od 7 do pola deset!!! zijev Trebala je da dodje u osam,pa su nam rekli u pola dewet, pa onda u dewet! I nishta od toga! lud I na kraju kad su wec pocheli da snimaju (bilo je na TV-u) rekli nam kao josh 20 min i onda je stwarno doshla! Toliko smo pewali, da sam ja mislila da sutradan necu moci da pricham,ma da josh uwek neznam, nisam josh legla da spawam! LOL! Ja sam tamo skakala,ko nenormalna! I pewala sam prilichno glasno!(mislim da su swih oko mene bolele ushi! Hehe yes) Mogu misliti ako sam se owde tako drala, shta bih tek radila na koncertu Tokio Hotela! Hehe! Bilo je prediwno: reflektori,watromet, muzika, lep dan,SWE!!! Mozda cu sledece godine ici uziwo da gledam Ewrowiziju!!!
Josh od ostalih takmichara su mi se dopale Bugarska,Makedonija, Finska.......hmmmm....neshto ne mogu josh da se setim....nono ma nije ni bitno!

Ja sad moram da idem,sutra je shkola! Joj u utorak idem na exkurziju! Hehe...shta li ce tamo biti! LOL! naughty malo dechki...owo ono! Shalim se! Ma da...shta ja znam shta ce se desiti...LOL!

Malo sam oduzila post,al nema weze!
Pu$$a swima! Znam da mnogo chesto pishem postowe,al shta cu!
P.S. Ja neshto nisam razumela, KAKO SE STAWLJA WIDEO NA BLOG??
mahwave

Image Hosted by ImageShack.us
Avril Lavigne-obozawam je!

Image Hosted by ImageShack.us
Amy Lee-i ona mi je zakon!
Image Hosted by ImageShack.us
O Tokio Hotelu i da ne pricham! Stawila bih josh neke slikice al nemam wremena!
Al moram samo josh jednu sliku da wam stawim! Neznam da li je fotomontaza! Image Hosted by ImageShack.us

BILL!!! lud Mislim on jeste mnogo mrshaw,ali ja kad sam widela OWO!!! Mislim jbt - anoreksichan je!!! lud nut zujo lud
To bi bilo to! Po kozna koj put wam kazem CAO!!! mah


Post je objavljen 14.05.2007. u 00:18 sati.