Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ananation

Marketing

disaster

* kroasan s čokoladom
* kroasan bez čokolade
* pecivo s pekmezom
* rožata sa šlagom
* kinder jaje
* zdjelica jagoda
* biftek s gljivama
* šnita kulena
* 3 žlice nutelle
* čaša coca cole

Slomila sam se. Ujutro sam se probudila slaba, gladna i s ogromnom prazninom koju sam odlučila popuniti na inače neprihvatljiv način-hranom. Iako sam danas pojela količinu namirnica koju pojede odrastao muškarac u puna 4 dana, prazninu nisam uspjela popuniti, samo sam je još više produbila. Jedino što sam postigla današnjim brutalnim i sramotnim prežderavanjem je dvosatno bljuvanje na wc-u, crvene, krvave oči, strašna grlobolja i kreiranje novog režima dijete. Novi režim glasi: 10 dana strogog posta.

Ali nisam u velikom bedu zbog toga što sam napravila. Naučila sam snositi posljedice za svoja sranja. Osim toga, uspjeh je kada se svaki put ponovno ustanemo na noge. Svoju epizodu sa prežderavanjem i miom danas neću promatrati kao neuspjeh nego kao sitan problemčić koji je iskrsnuo na putu ka mojem konačnom cilju. Proteklih tjedana sam se jako trudila oko svojih dijeta i do danas ih gotovo nijednom nisam prekršila. Znam da nisam savršena i da je normalno da ponekad pogriješim. Neću sada plakati i moliti se da uspijem vratiti vrijeme, jednostavno ću se oporaviti od pada.

Nadam se da ste vi curke dobro i da nemate ovakvih kickseva kao ja. Ma ja znam da mi to možemo i da ćemo uskoro biti mršave i lijepe. Držite mi se i znajte da mi puno znači što imam vašu podršku i što me savjetujete kada mi je potrebno! Pusa velika!


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 13.05.2007. u 22:16 sati.