Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkslavonacnk

Marketing

Nova 3 boda u monotonoj utakmici

U 26. kolu smo ugostili ekipu Bodovaljaca koja je vec izgubila svaku nadu za ostanak u ovoj ligi.
A posto su se vec pomirili da ispadaju tako su i igrali. Na pocetku su jos nesto pokusavali no sve je to bilo "macji kasalj".Mi smo poveli u 25. minuti golom patka i to je sve sto vrijedi spomenuti iz prvog poluvremena. Drugo poluvreme se je igrala victorija na protivnicki gol, ali ne viktorija u punom smislu te rijeci. Obje ekipe su izgledale uzasno bezvoljno i u pojedinim trenucima sam mislio da je gore ljudima koji to gledaju nego igracima koji se znoje na suncu, koje je danas istinski przilo. U takvim trenucima monotonije mi smo zabili i drugi gol, netko(tako je bilo zanimljivo da ni ne znam tko je zabio) je pucao sa 20tak metara a golmanu je lopta prosla prvo kroz ruke, zatim kroz noge i lagano se otkotrljala u gol. Kasnije smo imali jos dva tri zicera (pod zicer smatram gurnuti loptu u prazan gol s 5 metara) no nase velike zvijezde patak i Masic nisu bili raspolozeni, ili im je bilo vruce, ili misle da imamo dobru gol razilku pa ne treba, a tko ce znati sta im je bilo znate kakve su zvijezde.
Jedino bitno sto vrijedi izdvojiti je da su svoj prvi pravi(ne racunam one ulaske od 3 minute na kraju utakmice) debi danas imali dvojica juniora, koji su bili sigurno medju trojicom najboljih danas. Iako su bili izvrsni tuzno je to sto decki vjerovatno nece opet dobiti priliku dok netko od starijih ne bude falio.
Na kraju smo se oprostili od prijatelja iz Bodovaljaca u nadi da necemo sa njima u nizi rang. Ondje je uvijek bilo tesko igrati no treba priznati da imaju izvrsne uvjeta i veliki im je plus(makar sa nase strane) sto su nam blizu, do njih stignemo za 20min dok do gundinaca ima 3 dana jahanja.
Sljedece kolo idemo u Garčin, još jedne ekipe koja je prakticki ispala i nadamo se da cemo i kod njih izvuci 3 boda.
MLADOST Sibinj 3 : 4 OMLADINAC G.Vrba

POSAVAC Davor 2 : 1 AMATER Sl.Brod

SLOGA Gundinci 0 : 0 SLOBODNICA

GRANIČAR Laze 3 : 1 BATRINA

MV CROATIA Sl.Brod 3 : 1 SVAČIĆ BAGI S.Slatnik

SLAVONAC N.Kapela 2 : 0 SLAVONIJA Bodov.

PSUNJ SOKOL Okučani 9 : 1 GARDUN Garčin

SIKIREVCI 5 : 1 PAN D.ANDRIJEVCI

Post je objavljen 13.05.2007. u 19:58 sati.