Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdscepanje

Marketing

2. skup vatrogasnih blogera

Dana 12.05. održan je 2.skup vatrogasnih blogera u prostorijama DVD-a Sveta Nedelja.
Vidjela sam na nekim blogovima članke o tome kako im je bilo dobro.Čestitam na uspješnoj organizaciji!
Ja nažalost nisam mogla sudjelovati,ali iskreno se nadam da ću jednom moći.
Moram i spomenuti nešto žalosno,ali istinito.U našem dvd-u rijetko tko posjećuje naš blog, a i rijetko tko zna za njega.
Mislim da ga čak i neke članice naše ženske ekipe nisu nikad posjetile. Neki nemaju pojma što je blog,a ja neznam način na koji da im uz pomoć nekoliko svojih članica koje posjete blog, približim nešto o tome. Voljela bih kad bi mi netko pomogao u uređivanju bloga jer neznam hoću li ga stalno moći voditi sama.Znam da svi imaju svoje obaveze,imam ih i ja,ali uvijek nađem malo vremena za blog.
Pišem postove na ovom blogu,ali teško mi je što rijetko tko od naših članova to pročita.Više puta imam osjećaj kao da pišem sama sebi.
Divim se ostalim vatrogasnim blogovima koji su zbilja fenomenalni.Neki ljudi se jako trude oko toga i imaju podršku ostalih članova.Svaka čast!
Danas su vatrogasni blogovi postali nešto ozbiljno, kao što sam na početku napisala, već je održan i drugi skup blogera, iz dana u dan se stvaraju nova prijateljstva, a to nam je svima potrebno u dvd-ima!
Evo,malo sam se izjadala i nadam se da će mi netko iz moje ekipe pomoći u uređivanju bloga i njegovom promoviranju u našem mjestu.
Veliki pozdrav svima!!!

Mihaela



Post je objavljen 13.05.2007. u 16:02 sati.