Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chasingdreams

Marketing

postek.........

Eejjjjj ljudi......svi mi vec govore da napisem novi post..al meni se to fakat neda...hih..
Vidim moja seka stalno pise neke postove..pa kak ti se daaa???????
Evo sad sam malo dosla na msn jer se moja seka inace ne dize s kompa pa kad se ona slucajno digne ja uvijek uhvatim priliku i dodem na msn..jel tak karlo..hih..
kod mene nema nista novog..sad ce mi doci bratic kojeg fakat nisam duugo vidjela..u 9 mjesecu ce imati godinu dana..maja sjatkica..
Za 9 dana je...............MOJ RODENDAN!!!
Jedva cekam.........al ne znam dal cu ga slaviti........zato kaj smo sad napokon uredili cijeli stan (oke samo jos nesto malo i gotovo..hih) pa mi mama neda..smrc..ne mogu ni kod bake..tak da ne znam..trebala bi vani slaviti al mi je to glupo..jos cu vidjet..

Hm...e daaa..eurosong..srbija je pobijedila..mislim meni je fakat super ta pjesma..al zensku necu komentirati ali super pjeva...al meni je bila najbolja od makedonije....naravno da sam snimila eurosong..hihi..
Nazalost najvjerojatnije nece biti plesa u skoli..smrc...a dobro bar se necemo bedirati na plesu kak smo trebali..hihi..
Mama mi neda da idem na akrobatski rock'n'roll.....zato kaj ne mogu hip hop i rock'n'roll u isto vrijeme.....a ja bi islaaaaaaaa.....ma nagovorit cu ja nju..moram!!
U skoli nam je raska dala neke ulaznice za neki ples...mi ono da je bar hip hop...i dodemo danas..cak sam se u 10 morala probuditi zbog toga...kad ono balet..koja dosada...skoro sam zaspala u kinu..
Jucer sam trebala ici gledati spidermana ali nisam zato kaj skoro niko nije mogo ici..pa smo se isle rolati doris ana i ja..i bilo je bas dobro..
U cetvrtak idemo u mali lošinj......jedva cekam..kazu da se ide oko 6 ujutro..ne znam dal oni mene to zezaju il kaj..al bit ce sigurno super..bar necemo biti u skoli u cetvrtak..necemo imati 2 sata kemije, 2 sata hrvatskog i zemljopis..ah koja sreca..hihi..vidjet cemo dupine..ta prekrasna stvorenja..obozavam ih..
A 31. 5.na ivin rodendan idemo u zoo..ah koji smo mi sretnici..hih..
A sad moram rijesiti zadatak koji mi je zadala dunja..pa evo..

Stafeta.......
1)Što je prvo što ugledate i primjetite na decku/curi i zasto??
Hm...prvo sto primjetim na decku..ne znam..fakat..al ono sto je vazno je to da decko obavezno mora biti vislji od mene..zato kaj ne mogu se zamisliti sa deckom koji je nizi od mene..to mi nije lijepo..volim visoke decke..kaj se ne kuzi?? hihi..

2)Mislite li da postoji savrsena osoba za vas? Tj.srodna duša?
Naravno da postoji..uvijek postoji gospodin savrseni za svakoga..al mislim da sam ja premala da razmisljam o tome..tak da..al naci ce se i za mene neki..hihi..

3)Što vas veseli? Male ili velike stvari? Materijalne ili duhovne?

Mene evo iskreno vise me vesele male stvari nego velike..mislim naravno da me i velike stvari vesele..ali manje nekak vise..

4)Vjerujete li u duhove.Zašto?

E sad..ja ne znam dali da vjerujem u duhove ili ne..ne znam..mislim da nesto postoji..ali naravno da se bojim toga svea..pogotovo nagon filma egzorcizam emily rose..scary..

Evogac..sad bi ja trebala napisati stafetu i poslati je nekome..pa evo..ovo ce biti jedna jako glupa stafeta..ali sta mogu..hih


Moja stafeta za dunju, agatu, sodarku i noru..
1.)sto za vas znaci prijateljstvo??
2.)jel bi ikad iznevjerila svoju dragu prijateljicu zbog decka?
3.) kakve decke volis??
4.)zasto ove stafete postoje????????????????lol

Evo..sad si vi mislite da je to kraj..ali ne..i ja sam mislila..ali seka mi je rekla da moram jos njenu stafetu odgovoriti..neeeeee..al dobro probat cu..

Evo seka samo za tebe odgovaram..hihi..

1.vjerujete li u ljubav na prvi pogled?zasto?

Pa sad da vjerujem..pa i ne bas..mislim kad ti vidis nekoga on je tebi zgodan, slatki itd..al ne mozes se ti odma zaljubiti u njega..mozes se ti zaljubiti u nekog manje lijepog da ga upoznas i da ti se svida..ali to isto nije ljubav na prvi pogled..tak da ne vjerujem bas..

2.sto najvise volite jesti,piti?

Pa..moje naj jelo je bolonjez..njami..a pice..hm..gusti sok od breskve..dada..

3.najljepse sto je netko ucinio za vas?

Jooj..petra..nemam pojma..fakat ne znam..

4.kako zamisljate vama najromanticniji izlazak?

Pa..ja ne razmisljam o tome..fakat ne znam kaj da ti tu napisem..


Ajme..napokon kraj..e samo jos nesto..
Moja seka je napokon naucila pisati post..weeee :))))

I ne zaboravite..22.5.---->MOJ RODENDAN........lol.........

A sad pozdravi....pozdravljam mikulcicku, martinu, curicku, anu, agatu, doris, tinu, niku, lorenu, pilju, sodarku, noru, cellu, dunju, seku, karla...................pusa svima..................
kisskisskisskisskisskisskisskisskiss



evo jedna pjesmica..



Post je objavljen 13.05.2007. u 15:24 sati.