Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coky12

Marketing

dont vori bi hipi:))))

ojj..vec je bilo vreme da i ja napisem novoga posta mada mi se vec neda meti bloga ali ajd zbog vas:)..hehe..
fcera smo bili na natjecanju v Sloveniji..mato i ja smo bili 2(ne da se falimo ve tu ali pak nas bote pitali koji smo bili pa..)
loša strana je to da so mi fkrali moba..smrc..jebe se meni za mob jer je bil skart ali je obavljal svoju zadacu:)..nego jebe me kartica..ajoj..ali vec zutra bom mel novu nadam se..ali ne kuzim kaj ce janezu moja kartica..kaj cital bo mi poruke???!!i jos sam k tome mel 40 kn gore:(..
kaj da jos napisem? a jee..fcera mi je brat mel momačku..hehe..pijanoooooo..stari i brat so me napili..hehe..ali kaj bus kaj se mora nije tesko:)..
a denes??dosadnooo..neznam kaj bi delal..osim kaj si moram napisati salabahtera s topce..
i na kraju pozz se koji su bili v petek pre fontani..ajda


eyy.ve vidim tek ono kaj sam ne znal o tebi:)..lucija..ma kaj te jebe ime?inace ja sam med onima kaj te nekad zovu luca i lucija..jbte pa naj se zbog toga ve..hehe..salim se..
vidis odlucil sam ti napisati veeeelikoga posta jer imam i o cemu pisati..ocito te ne poznam kak sam mislil da teJ..ali jebiga..e da si ve vidla ovo..alex,puja,maky,sencar,bizo,mato,trupac,mile,i ja naravno smo bili pre meni i malo smo se opustili uz oragemiste i gemiste..zakaj?morali smo iti na 3 i 40 pisat jenoga testa z kontrole pa smo si malo prije pocinoli:)..hehe..i slikice imamo:)..znas,kaj bomo lakse napisali..i jesmo,valjda..hehe..
malo smo se dunoli(kak sto)..e kaj sam jos stel reci? A jeee..denes sam tak happy..ne sam zbog toga kaj smo pili pre meni nego jer smo dobili i majce maturantske..bas so fensi smensiJ..hehe..ali kaj bom da so je..i posvadil sam se z starim i konacno mu rekel se kaj ga ide..zakaj opet?..posto je mato glup(mada tak ne zgledi) i tak se i ponasa mu je rekel da se mu neda vec vuciti i da je sfrental se te sate( a cuda ih je) a
stari je reagiral kak i navek..onak nikola se si ti kriv!!!!kaj si mi ne rekel??mogli smo to premeniti prije..ma mogli ste kurac..a kaj sam mu god povedal mi je skontral onak zaprav a onda ga je i stara sljedila v tome:)..ma u picku sam si mislil kaj bo me vec to jebalo..navek mi sere dok nekaj ne povek zbog njega..nema vise..i tak sam rekel se kaj me moci i stari se naravno zacudil..valjda si je ne mislil da sam ja taksni..hehe..neznam zbog cega al se je..a matiji se jebe zivo..boli ga kurac ak bom ja kriv ili ne..vazno kaj je on na lancu..ma nema veze..i tak ve pisem ovoga posta nakon sega kaj sam dozivel denes i boli me znate kaj za se(ne bas za se:))..nebo mene niko jebal..i bole je to kaj sam rekel kaj mislim jer bi pak navek bilo isto i ja bi navek kak i dosad najebal..ali vec nebom jer me nebo vec niko jebal dok ja nebo nist kriv..ajda dosta sam vec napisal o skoli..hehe..maturanti smo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pijemo pijemo i pijemo..hehe..i lepo nam je..ali bos i ozdravila i pila z nama..ma bos:)..pobiram ti finte:)..smjesak i to je to..
Nekaj sam cul da cheva slavi drugo subotu..al jebiga da ju nekaj zajebavleju celo vreme..valda bom dosal ak bo se po planu(makar buraz ima svadbu)..i moram se jos pohvaliti kaj sam se zmislil(ja sam) da moram jeleni donesti naj medalju i naravno donesel sam joj..hehe..pa kaj ja nebi??..i tak nakon sega toga sam happy jer sam dobil i z matke 2 i jos k tome sam simaj se nametal i lepo mi je.hehe..i jos sam maturant,,jedva cekam sampion i mimohod..uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
Valda sam ti ne napisal predugoga posta..hehe..ma nesam..kaj bi ja:) ..
Ajda ve se znas..i naj vec govoriti kaj ti je skola onak jer ides v nju kaj usput na busu vidis nasJ..pa je ne tak??..hehe..kaj bi ti bs nas??..evo to mi je rekord v pisanju ali kaj bus inspiracija mi ne fali..i usput jos jenpot happy sam!!!!!!!!!!!!!
Jos da si pustim ovu pjemu.. Zabranjeno Pusenje, Halid Beslic & Lucija Serbedzija - S tobom ili bez tebe.mp3..uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..bomba je…
Ajda ozdravi..lucija..

posebni pozdraff za tajciku i dariju!!!!!!!!!hipi ste ve???
partypartyparty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ja v kožjaku

Free Image Hosting at www.ImageShack.us bizo v kožjaku

Free Image Hosting at www.ImageShack.us si na kupu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us my bizo i trupac

Free Image Hosting at www.ImageShack.us mato s cikaj

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ivek

Free Image Hosting at www.ImageShack.us mATO v kožjaku

Free Image Hosting at www.ImageShack.us malo se pocivle :)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us puja


Post je objavljen 13.05.2007. u 14:04 sati.