Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Proganjajuć tugogušeć žaomištoočiotvaramčast san

Gospođici Fuxi Felicity obećah detaljnu prepričavadbu jednog svoj specijalnog sna, a s obzirom da me opet zagnjavio i da da ne budem lažljiva šuša konačno ga prezentiram u svom njegovom sjaju:

Uključujem se na sredini... sve što se trebalo dogoditi do ovog trenutka ja u snu "znam" bez da se taj dio filma odsnovio do sad.

Akteri smo Mladi Gospodin i Ja.

Lik Mladog Gospodina igra jedan mladi, izrazito muževni gospodin, koji u snu uopće nema lice(?!), ali, u snu koji se uvijek ponovo vraća Ja ga "vidim" kao nekog iz čitave palete likova: od poznatih ili bliskih ljudi, do neupoznatih slavnih pa sve do potpuno nepoznatih ljudi.

Lik Ja igram ja.

Starobalna, rukotresna, leptiroutrbušna, autonomnoneurosustavno aktivirajuća, užasavajuće bolna zaljubljenost igra moju zaljubljenost u tog lika.

On tvrdi da me voli, ali s obzirom da čak ni u snovima ja ne čitam tuđe misli, vjerujem mu na riječ.

Bilo koja zamisliva, objektivna ili neobjektivna teškoća zbog koje mi ne možemo zajedno odjahati u sumrak igra grozomornu teškoću zbog koje mi ne možemo zajedno odjahati u sumrak. Teškoća se mijenja, ovisno o epizodi, ali uvijek je veeelika i grozomorna.

I tako,... nas dvoje diskutiramo o našoj groznoj nemogućnosti da razriješimo ovaj gordijski čvor. Kao i kod svakog gordijskog čvora koji drži do sebe očito rješenje pokaže se očitim.

Dakle, glatki rez, svatko svojim putem, pa kud koji mili moji.

U tom trenutku ja počinjem plakati i plačem tako žalosno i tako snažno da se probudim (!?) jer plačem toliko žalosno i toliko snažno. Cijelo mi se tijelo trese od jecaja, suze kaplju po posteljini...

Ovaj san mi ne donosi ama baš nikakav uvid u išta, osim s kojim emocionalnim detachmentom mogu ispričati san ovako pun osjećaja. Nikad se u njemu nije pojavio nitko prema kome takvo što osjećam u stvarnom životu, iako sam imala čast i privilegiju da se i s takvim događajima susretnem.

I mogu vam reć`..... u stvarnom životu gordijski se čvorovi pokažu puno manje gordijskim, a ponekad ispadne da nisu ni čvorovi :o)

Post je objavljen 13.05.2007. u 13:41 sati.