Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tico4u

Marketing

13.5. the longest day

Evo pišem opet nakon duže pauze. Onak danas tj. jucer sam se zbudil u 14 sati pa mi se ne spava još i rekoh idem pisat nekaj ... Pa kaj se danas događalo??? Srbija je pobijedila na Eurosongu, kak bi oni rekli na Evropesmi, a kaj je još gore naši nisu ni u finalu bili. Sad Crljo ima doma feštu 100%, alkohol teče u potocima smijeh, ali bit ce mu teško kad dođe telefonski račun, sigurno je puno zval kad su od nas dobili 12 bodova. Ono neznam kaj bi rekel jer mi je bila dobra naša pjesma, valjda je to zato kaj smo mala zemlja, a i ne vole nas bas susjedi. Ženska koja je dobila nekak mi zgleda ko muško, ali to opce nije bitno jer je bilo svakakvih likova ove godine.
Aj sad nešt iz života, danas sam gledal KONACNO jednu dobru tekmu HNL-a, Dinamo je razmontiral Zagreb i Ćiru koji je pred tekmu izjavil da je povijesno predodređen da prekine Dinamov pobjednički niz rofl. Mogu samo komentirati to sa velkim LOL! A ljudi vele da je Pervan naš najbolji komičar ... ma Ćiro je car, bil i ostal, neponovljiv, jedinstven i vjeciti optimist.
Danas smo trebali iti na nogomet, ali je izostal pozitivan odgovor od vecine ekipe pa sam uglavnom celi dan oko kuce bil. Bilo mi je dosadno i krenem ja s cuckom van da bum ga očistil malo, očetkam ja njega, malo operem i onak uredan nakon par minuta legne na leđa i počne se hitat po travi headbang normalno, opet je ko svinjica.

Post je objavljen 13.05.2007. u 01:35 sati.