Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlemagicangel

Marketing

Tuga nije ništa loše

Vjerojatno se više vas pita zašto mi je avatar ovakav kakav jest, što mi je da sam izabrala glumca koji, vidi slučaja, ima masku preko lica i vrlo vješto glumi Fantoma u Operi...
I da vas odriješim mogućih muka, evo razloga. P.s. ne samo zato što je OPASNO ZGODAN cerek GLUMAC! naughty

Naime, vjerujem da se u svakome od nas, što je i logično, kriju dvije strane: ona malo ljepša i ona malo mističnija, zločkasta, tužnija.
I to nije ništa loše niti je nešto čega bi se trebali sramiti. Naprotiv, zašto ne bismo pokazali svijetu da nećemo biti onakvi kakvima nas stvore. Da ne možemo uvijek izigravati dobrice. Da se u nama krije i lošija strana, da smo kadkad previše tužni ili ljutiti da bi nas drugi mogli razumjeti.


I to je u redu!

Ljudi su kompleksna bića, sposobni za različite osjećaje, a ponekad si izbačen iz društva ako se ne uklapaš u profil.

Naravno da je to okrutno, ali mi moramo prihvatiti da svatko ima tajne koje nitko ne može izvući, osim ako osobe s time izađu u javnost... nebitno.

Mislim da je ono što pokušavam reći jest da se te dvije strane naše duše, našeg uma, u jako puno slučajeva nastoje sinkronizirati, tako da slijedeći puta kada nam netko kaže da učinimo nešto što se kosi našim uvjerenjima; jednostavno skinemo masku i pokažemo dio osobnosti koji čuva naše dobro...
Je'l ste skužili? Ima kakvih nejasnoća? Kiss!


Post je objavljen 12.05.2007. u 18:02 sati.