Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angell162hell

Marketing

Sestra mi je vrag...

Odlično!
Čini li vam se ikada da imate nekoliko najgorih dana u tjednu, ili bolje: životu? Ili.. možda...
Čini li vam se ikada da imate nekoga u obitelji tko uvijek dobije sve bolje, ili je u svemu bolji!?
Da... ja upravo imam takav problem. Dođe mi da likvidiram sve koji sudjeluju u tome da je ona u svemu bolja. Ja imam mlađu sestru koja je tupa, a ponekad i glupa. Nju naprosto roditelji obožavaju. Ali, da samo znate zapravo kakva je... uuuu... stavili bi je na top five svjetskih malih bezobraznika u svijetu. Mrzim je, ali isto toliko je i volim jer mi je sestra. Ali, kada smo same kod kuće, ona se pretvara u malu dugačku jezičinu koju bih joj ja rado odrezala. Da, kad bih barem mogla, kada joj nešto nije po volji, uh, onda kad god ja nešto progovorim a njoj se to ne sviđa: "Tata, Petra mi je rekla da..."
Mislim, takvu glupavu sestru kao što ja imam, možete samo poželjeti u snovima. Da nastavim, prije godinu dana, išli smo kupovati madrace za krevet. No, roditelji su mi kupili ,madrac, naravno, i sebi su ga kupili. Ali, nakon što smo se vratili kući, mojaa glupa sesra je ugledala madrace. Pitala je za koga je to, a mama je odgovorila: "za petru i za tatu i mene." Samo sam šutila i postrance gledala. Paula je rekla: "Ma da, sebi kupite sve, a meni? Ništa, jel? Pa, dobro, ja ću si ga sama kupit!" Onda je moja "pametna mamica spala na ideju: "Pa vidiš, kako se nismo sjetili, pa i Pauli treba novi madrac, joj srce, oprosti, pa mi smo zaboravili! Idemo joj kupiti madrac, ali, vidiš, mogli bismo joj i kupiti one daske, znaš! Jel bi ih htjela? Ha?" Naravno, što bi Paula drugo rekla nego DA! Bila sam tako ljuta, kipila sam. Glupa mala krava. Da, bilo je još mnogo događaj koji su bili slični ovome. No, imam jedan koji će tek uslijediti. Dakle, moja sestra ide u školu u prirodi, yay, neće je biti 6 dana, nema više male svinje debele. Ali, njezina glupa učiteljica je na papir napisala svakakve gluposti koje treba ponijeti na more (pa mislim, ima tako glupu učiteljicu, pa, te stvari koje je napisala na papir, pa ni mi ih ne nosimo na more)... No, treba ponijeti: sunčane naočale, kapu, društvene igre, možda neke rekvizite, kupaći kostim, cipele, patike, sandale, šlape ili japanke,... i ostala sranja. No, ja sam happy jer je neće biti 6 dana, ali, žao mi je one djece s kojima će biti. Mislim, kako će se uopće usuditi nositi badekostim preko onoga salastoga, debeloga trbuha koji joj ispadne svaki put kada nosi neku užu majicu. Znam da sam malo pretjerala, ali tako mi ide na živce, pa ja ne mogu podnijeti!!!
Kako bi se vi osjećali kada bi netko iz vaše obitelji u svemu bio bolji, svi bi njega pitali što hoće, a na vas bi zaboravili, ili bi samo rekli: Ma, gle, na nju/njega smo zaboravili, ma dobro, ona/on je već velika/velik.
Please kill me now or wait to I kill my self!!!! My sister is little cow-devil!
Help me!
Bit će mi slomljeno srce ako je tako!

Image Hosted by ImageShack.us

Suze, pomaže li to?

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 12.05.2007. u 16:32 sati.