Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jadehannibal

Marketing

Jučer & Danas

Hello ppl!!! Evo jučer nam bila skraćena nastava,pa nisam baš imala materijala za pisati,ali sam se danas sitila da mi je jučer bio Eugen u knjiznici. Normalno,čim me vidio da sam došla vratiti CD od Gunsa,zavrtio je očima. Mislila sam uzeti CD od Johna Frusciantea li sam se nešto naljutila na cili svijet pa samn samo istrčala iz knjižnice. E da.i bile su one koze od akavka ispred klupa pa kad su me vidile u Nirvaninoj majici odmah su se počele smijati. Ali začudo nisu me zvale "Alexandra Veliki"........
Nepismene koze!!! I još nešto,onako oko 2 sata bila sam kod Kristine.I ja sam htjela uyeti neku sliku i kad sam je uzela,ono otpala antena sa TV-a!!! Ja onako stojim,cerečem se kao luda i držim antenu u ruci i govorim Kiki" Ajme Kike moream ti kupit novu antenu!" I dođe ona kasnije meni " You've got punk'd". I ja kažem da je to bila odlična emisija,ali me ona ispravi i reče mi da je antena već bila slomljena. Zamalo sam popizdila!!! Ali nisam,na svu sreću.Ah da,ima još nešto.
"JESI TI LUD PA ŽIVIŠ ČORAV PA ŠKILJIŠ?" Ovakvu sam poruku poslala nekome liku iz Ražina i oko ure on meni odgovori " O ČEME TI TO",ali ne o čemu ti ,nego baš o čeme. I tako sad Kike misli da Ivan misli da je ona zaljubljena u njega. I upravo se odljubila od nekog dugokosog idiota..........Ah,tako vam je to kod mene. SEE YA!!




Post je objavljen 11.05.2007. u 17:54 sati.