Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greedycharity

Marketing

Upoznajmo se...

Greedy Charity, sastoji se od dva momka koji objavljuju dno nas, samo da znate da nije jedan i da smo svaki dan psihicko traumativno izvan-dublje iskustvo silovanja na tramvajima.
Dakle, vise nije bitno jeli O. J ubija svoju zenu, vec je bitno zasto pad temperature ne utjece na parenje morzeva, vec samih nas, koji smo sami. Nogomet je dosegnuo i sexualna opredjeljenja, pomocu kojih mozemo pretpostaviti smak svijeta unatoc senzibilnoj VIAGRI u manjem pakiranju, nepitaj kako znam jer cu ti oci iscupat i natjerat te da mi kazes koliko je sati. Svi mi, volimo realne filmove, poput: Spiderman 3, Star Wars, Superman s plasticnim S i mnoge druge totalno normalne posthumane elemente tipcinog elementnog okruzenja samozadovoljavanja. Vjerovatnoi ste isli u kino gledat Spiderman 3, iditoti ste jer ce doc na kazeti "tko ceka taj kurac drka". Što je to hipnoza?
Dakle, svi smo vec upoznati sa fibrom, hepatitisom, sex utroje, vrucicom, malarijom, Bin Ladenom, i mnogim burnim bolestima. Ali hipnoza nije ni jedno od toga. Dakle.... hipnoza kao samostojeci pojam sastoji se od razlicitih pojmova ali mi preferiramo pojam "zahipnotiziran je-samo ozljedivanje bez boli".
Kada si zahipnotiziran bez boli radi razna nelogicna sranja: jedes, ides u skolu, jebes zenu, placas psihijatra i polijes ga kerozinom, neplatis na blagajnu i mnoge slicne, nama nepoznate stvari.
"Svijet oko nas" je knjiga, ali svijet oko nas je opticka varka. Vidite, svi smo goli. Za koji kurac, pitam lijepo, sanjamo kako jebemo nase bliznje i najbolje istospolne prijatelje, kada nakraju svrsimo i zapalimo duhan iako smo na odvikavanju od alkohola. Nemojte plakati, biti ce bolje, samo uze moze doprinijeti sreci i naravno prijatelj ormar. Ovo nije poziv da se obisite, vec da vicete "kresile cijene" i jebete sve sto hoda ili je hodalo, gmiže ili leti ili hoda.
DO čitanja(dabogda ti ispale oci i nabija mali prst na glatki rub kreveta dok ti kuca gori i mater pita"di si stavia/la vibrator."

Post je objavljen 11.05.2007. u 14:03 sati.