Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Imena luda - nalaze se svuda..

Evo mene dosađujem se u redakciji čekajući da počne koncert na Karolini (da se popuni bolje reć, aš osim osoblja tam nema duše žive), kako mi se nije dalo pisati postove na ovom kao ni na moja tri puno popularnija bloga (onom o grčkoj filozofiji, onom o pletenju goblena i onom u kojem podržavam profašistićke ideje naše vlade), dlućih malo komentisati po neznanim mi ultracool i almost ultracool blogićima kad skužih kak su dobra im imena (kao i vaša, moji blogoprijatelji)..

Tako je tu ultracool Borat koji nije Borat "frm kzhstn" već je borut, iznad njega neka čokolada, pa dančijev svijet (danči je muško, dok nisam pozornije pročitao sam mislio da je to neka danijela) i neki četnički alkosi (čačinački, ali na prvi pogled baca na četnički), pošto zvjezdanih blogova nikad dosta (reklama+reklama), tu su trenutno i Let tri, onda čobanriba bez KLIKA u glavi, tehnožena i mama mi se kupa gola (da, da, a ne u kupaćem kao što misliste).. Tu je i blog koji vjeruje u ljubav (..love is a chemical, straight from your genitals, never unconditional, only matematical..) i onaj simpa frajer sa ruba pameti..ovaj..znanosti (bez zjebancije, tip piše odlični SF), te za kraj moj najdraži ateizam (iako se malo istrošio u svojim postovima ali ja mu to neam srca reć..)..
Na skoro ubercool ljestvici nalazimo Tetu i dvatrefa koje se isplati škicnuti, a ostalo zanima neke nepoznate ljude i one koji nemaju pametnijeg posla, i one...bah, shvatili ste..
A sad nagradno pitanje: Tko su vama naj draži/omraženiji uber i almost uber blogovi i ogeri (Osim Tete koju svi volimo..)??!

Niš, vraćam se na Karolajna u nadi da bu bilo nešto ljudi, pa da mam o ćemu pisati sutra na delu..
P.S. Korda, mora bit u nastavcima jer ja ne stignem sve pripremiti i bilo bi predugo za copypasteanje sa usb-a na upload, a i odbilo bi ljude od čitanja, ovo je blog, a blog je ko Dylan Dog strip, ne Rat i mir roman.. kuiš??!!

Post je objavljen 10.05.2007. u 21:28 sati.