Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greedycharity

Marketing

Dobar dan. Danas mi je sat presta radit i to me je inspiriralo da napravim blog. Zivot je kurva u koju svako umaka a nitko ne svrši, nepitaj!!! Ja sam upuca Kennedy-a i sta sad? Vjerovatno bi upuca i Busha da je odlucia doc u hrvatsku ali kurva je cula za mene i reka" dizajn 2".
Na ovom blogu samo dodite ako vam je pun kurac samih sebe i zivota, ako nemate razloga za svrsit a mater radi pasticadu. Trenuci nas slabe, king is alive, zato mi nismo.
Ovo je samo retardirano komplecitni heretosenzualni pomalo motoricko manje vrijedan, tiho ispisan i opsirno sazet uvod, nemoj kolutat ocima jer cu ih nabost na pinjur i vikat " smrt fasizmu".
Da bih bio retardiran moras samo reci: "Split je grad a Zagrebu sve ne ide". Na ovom mjestu, bas ovom nikojem drugom i samo ovom, aj valjda ovom mjestu, mozes naci sebe pravog: jebenog retardiranog osakacenog i pomalo normalnog ali pazi sta je baza, mi te prihvacamo (ka ono puca mi kurac samo tribam posjetitelja).
U mojim dubokoumnim glupostima koje nemaju smisla možete pronaći unutarnji mir, planove za teroristučke napade na diljem europe, jedinstvenog prodanog u 10 miljona primjeraka "doktora u kuci" i mnogo drugih stvari. AKo odmah ostavite komentar budete nagradeni "naivnim Idiotom" kojeg cemo svaki dan pilat da ostavi opet komentar davajuci mu laznu potporu" je ti si normalan, pusti sto drugi govore".
Kada je napisana knjiga Harry Potter jedno su se svi zapitali: "Zasto ja to nemogu?". Dakle, pronalazimo, histerikomnu pomalo amnezisku istinu, s malo maminog preljeva, i dosta dodanih stetnih zitarica koje uvozi NIKE. Vidite.... zivot je prica u prici koja se nalazi u prici "sex utroje".Da bih razumio mentalitet bolesti, narkoze i izbrisanog posta, moras nastaviti citati jer sjeti se sto je Darth Vader rekao " Rijeka sava ide ispod savskog mosta ". Dobro dosli , vec po sedmi put, bolje odjebani, nemoj zajebat pa zaboravit ostavit komentar.

Post je objavljen 10.05.2007. u 21:15 sati.