Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/withoutdreams

Marketing

Znam.. ali nemoj mi reci...

Svemu dode kraj. Nemam vise zasto zivjeti. Neisplati se. Zasto uvijek kad zavolim ona dode? Sudbina dode i uzme mi sve. Opet sam samo santa leda. Tako hladna i bezosjecajna. Zbog zguzvane duse sa unistenim snovima. Unistenom nadom. Sa velikom boli u grudima. Kraj. Ta me rijec jako povrijedila. Boli. Najokrutnija rijec koja moze povrijediti covjeka.
Ta rijec unistava dobro. A sad je unistila mene. Osjecam se bezvrijedno. Kao najveca glupaca na svijetu. Želim mu srecu kud god krene, kud god se okrene. Neka ima ono sto ja nikad nisam imala. A ni necu. Jer mi je sve uzeo. Moja sreca bila je samo maska. Bila sam sretna a nisam. Teska sam osoba. I znam to.
Ali ti me neces shvatiti. Jer sam te voljela. A ti si ustvari bio ubojica. Ubio si sve moje osjecaje. Osim onog... kad placem a hladne kapi kise skrivaju suze. Ostavio si ga jer si znao da cu patiti za tobom... i da cu plakati zbog tebe. Ali vjeruj mi necu. Vise ne. Rekli su mi da sam presnazna osoba da bi patila za tobom. I da cu naci srecu uz nekog drugog. A ne uz tebe. Osobu koja mi je unistila snove.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 10.05.2007. u 20:57 sati.