Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlevermeer

Marketing

Ljutim se na Ivicu! Brinem se zbog tehničkog! Uzrujana sam zbog hrpe obaveza i maturalca!



1. Zašto se ljutim na Ivicu? OK, ne ljutim se jako na Ivicu. Malo. Ali, ipak. Zato što moramo napravit plakat za pravo na zdravstvo i onda je profa koja to vodi rekla da ili sutra u 12.20 ili u 18.20, nama nakon zadnjeg sata. I Ivica je odmah vikao u 12.20 i profa je zbrisala i ja nisam uspjela reći ono što sam htijela reći. A htijela sam reći ovo:

JA SUTRA IMAM FLAUTU U 10.00 eek !!!
I PROBU S KLAVIROM U 10.30 NA KOJU MORAM DOĆ eek !!!
I TEST IZ TEHNIČKOG eek !!!

I vidite sad u kakvim sam ja govnima. Moram se rano probuditi da bih vježabala flautu, dakle neće bit vremena za učit tehnički, osim ako se probudim u 5 jer će mi dosta vremena trebat da naučim. A doma ću se vratiti oko 11, a da bih stigla na vrijeme moram krenuti najkasnije u 12. Sad vi vidite sat vremena, ali ja ne vidim. Ja vidim sat vremena u kojih će moja majka uspjeti ukombinirati odlazak po kruh, vješanje ili skidanje veša ( ili oboje ) i još sto drugih stvari. Iako, možda ju uspijem nagovoriti da me pusti da učim. Ako čak i uspijem do 12 sve naučiti, ostaje mi problem to što si neću stić ponovit na vrijeme, jer mi 5 minuta vremena nije nikako dovoljno da si ponovim odgovore na 20 pitanja. A meni je taj test važan, jer ako ne dobim 5 neću imat 5 na kraju. A ako ne budem imala 5 na kraju, rušim si šanse za 5.0 ( koje su dosta velike ). Ne budem li imala 5.0, rušim si šanse za srednju. Srušim li si šanse za srednju... well, znamo dalje... i ja sam sad u govnima. ARGH!

Update: Planincka je rekla da mi ipak pišemo malu maturu! Ima li Primorac more torture devices?

Zbog maturalca sam uzrujana jer su nam već sve najavili i već sad znamo da će maturalac bit totalna koma! Možda ne totalna, ali koma! Idemo na 4 dana na Hvar! Prvo, htijeli smo ić na 5, a i dve generacije prije nas su išle na 5 i još su išla 3 razreda. Dalje, idemo ujutro busom, onda do cca 17 popodne proučavat Split, onda na trajekt za Hvar. Već se radujem putu. Doć ćemo u hotel znojavi, prašnjavi, smrdljivi i bezvoljni. Jeej! Pleše mi se od radosti. Nadalje, drugi dan ćemo razgledavat Hvar. Možda nam daju i povećalo. Ili da brojemo kamenje hvarskih zidina ili kaj je to već. Treći dan nas vuku na Brač u Bol na Zlatni rat, što je OK, ali opet će otić vrijeme na put tamo i nazad. Dammit! I zadnji dan trajektom do Splita iz Splita do Zadra onda moram gledat crkvu sv. Donata itd. i onda idemo za Zagreb. Već mi i ovak zvuči koma, ali kako se kaže " You can't judge book by its cower". Nadajmo se da ne mogu.

wave šalje

Mala Vermeerka


Post je objavljen 10.05.2007. u 20:21 sati.