Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Smrt blogerice

Ovaj put iznimno objavljujem svoj tekst objavljen danas na x portalu, želio sam o tome pisati ovdje, al blog je bio na remontu.

Na jednom blog portalu (nije teško pogoditi kojem, jer je ovaj veći opet na remontu), se na naslovnici dogodilo nešto, što sam već sretao na njemačkim virtualnim zajednicama, oplakuje se smrt mlade blogerice i njeni prijatelji nastavljaju pisati blog. Njemački primjeri nisu bili istiniti.

Zbilja je zanimljiv i pismen blog lovetowrite. I mene je u prvom momentu vijest šokirala o pogibiji blogerice u Londonu u prometnoj nesreći i brzom kremiranju. Međutim surađivao sam na nekim njemačkim virtualnim zajednicama prije nego što se blog pojavio u Hrvatskoj i bio sam oprezan, jer sam shvatio za kakav su sve publicitet ljudi spremni. No i neki na portalu su počeli nemilosrdno secirati tekstove «prijatelja» i otkrili su mnoge nelogičnosti. Strašno je, ako se ipak nešto tako dogodilo, isto tako strašna morbidna zabava ako nije. Mi na blogovima imamo neke zbilja ozbiljno bolesne osobe i u stvarnom i u prenesenom značenju riječi. Ovakve igre, ne ulazim u istinitost aktualne, su nedopustive. Slučaje zlouporabe bih ja i zakonski kažnjavao. Vodi se tamo na naslovnici i diskusija o dostupnosti lozinke, moja lozinka stoji na poznatom mjestu supatnici, i ako bi se takva vijest objavila na mom blogu, vjerojatno bi bila istinita.
Međutim ako je vijest istinita, ispričavam se i želim iskrenu sućut baki i djedu jako pismene cure.


Post je objavljen 10.05.2007. u 19:00 sati.