Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

FROM MAVS 2 D WORLD: Sam Vincent to coach Bobcats, Rolando Blackman to coach Panama??


Image Hosted by ImageShack.us
DERON vs BARON: noćašnji dvoboj je dobio Davis, ali je ipak 2-0 za Williamsove Jazzere..


U Beogradu ubijen bivši košarkaš Splita Jovan Manović

30-GODIŠNJI košarkaš Jovan Manović, bivši igrač Splita, ubijen je u elitnom beogradskom naselju Senjak u srijedu popodne.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Manović, koji je u Beogradu boravio tijekom susreta između Splita CO i Svjetlosti, sjedio je sam kafiću "Zodijak", a ubojica je mladić krupnije građe u dobi od 25 do 30 godina, koji se dovezao do kafića na motoru zemunske registracije, prenosi srpski Kurir.

Prema riječima jednog od očevidaca, ubojica je u svoju žrtvu ispalio devet metaka iz pištolja CZ 99 od kojih ga je, kako piše list, jedan pogodio ravno u oko. Po dolasku na mjesto zločina Hitna je pomoć konstatirala košarkaševu smrt.


NAJBOLJE AKCIJE 19. DANA DOIGRAVANJA (10/05/07)..

Ubojica je po ubojstvu sjeo na motor i nakon desetak metara vožnje odbacio pištolj te se udaljio u nepoznatom smjeru, a nešto kasnije viđen je kako se vozi sporednim uličicama kojima se vratio nazad i krenuo bježati u pravcu "Miloševog konaka", ali je na strmoj stazi u šumi, samo 150 metara od mjesta ubojstva, pao s motora. Potom je ostavio motor i pješke pobjegao u nepoznatom pravcu.

Kraj kafića u kojemu je Manović ubijen nalazi se Banka Inteza s video-nadzorom, te se pretpostavlja da je ubojica snimljen. Policija je od banke, kako piše Kurir, zatražila snimku, no nisu željeli komentirati koliko im je video zapis pomogao.


NAJBOLJE AKCIJE 27. TJEDNA SEZONE 2006/07..

Policija je u potrazi za ubojicom, a u potragu su uključeni i psi tragači. Pretpostavlja se, kako piše list, da se radi o obračunu beogradskog kriminalnog podzemlja.

INDEX.HR



Post je objavljen 10.05.2007. u 07:52 sati.