Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivota42

Marketing

Strašno svašta šašavo šuškavo.

Volim riječi koje imaju sššš u sebi :D Joj kak su dobre :D :D

--
Pokisli Pjesnik mi je dao pitanja:
1.Savršen dan
2.Što vas na ljudima prvo privuče?
3.Koje stvari vas živciraju ili smetaju kod ljudi?
4.Da morate birati, biste li odabrali ulogu čovjeka koji ima novac i karijeru,a nema voljenu osobu pored sebe, ili ulogu čovjeka koji ne živi u obilju novca, ali pored sebe ima voljenu osobu?

1. Da imam jedan dan da mogu biti sasvim sama ne jer sam napuštena niti da se itko brine gdje sam, nego da jedan dan postojim tako da me nitko ne poželi nazvati jer zna da je sve u redu. I da taj dan mogu spavati ili gledati svoju terasu recimo u potpunoj tišini. Ajme wow. Sad cvatem ili cvjetam. Ajme wow. :D *osuševljena sam*
2. Najbitnije je da budu posebni (dakle nešto što do sada još nisam vidjela), a zatim volim one koji malo pričaju. Ne da malo govore, to me iritira. Nego da kad i pričaju gluposti, da to ima neku krajnju poantu. Da ne budu najglasniji u velikom društvu.
3. Ljudi-centar-svijeta. Užas.
--Ionako mi prvi dojam traje do drugog.--
4. Novac i karijeru. Ono pored mene što nije voljeno, nema veze, ako ne bih mogla voljeti onda bi mi barem bilo zanimljivo (tj. takvo bih društvo naravno birala). Ali i nije to najbitnije. Ovako je to:
-povjerenje (vjera neograničena)
-novac (karijera bitnija - nije stvar u novcu nego u odlučnosti i ambicioznosti da se do cilja ikakvog dođe, veoma nužno kod osoba koje mi se sviđaju)
- ljubav (sve je prije ljubavi. ništa prije osoba koje volim, jer ih ne volim sasvim bez razloga. volim ih jer imam povjerenje u njih, jer one imaju u mene, jer su iskrene, inteligentne, pametne - obrazovane, ambiciozne, odlučne i tako dalje. najmanje jer sam 'zaljubljena u njihovu dušu'.)


Post je objavljen 10.05.2007. u 09:56 sati.