Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trenk

Marketing

Pavlovljev refleks

Vidjeli ste da me zanima kako znanstvena dostignuća mogu utjecati na svakodnevan život. Nažalost, neka otkrića stara i stotinjak godina, koliko god velika bila, nisu uspjela naći primjenu u svakodnevici. Recimo Pavlovljev refleks. Iznimno važan i interesantan, najveću upotrebu je doživio prilikom treniranja medvjeda da pleše. Propadanjem cirkusa i jačanjem društava za zaštitu životinja i taj vid odlazi u sferu sjećanja.

Moje stajalište je da se primjenom Pavlovljevog refleksa, uz nešto vježbe i treninga, mogu usrećiti milioni ljudi.

O čemu je riječ: radi se o masturbiranju i zvonjenju tren prije svršavanja. Nakon učestalih ponavljanja, osoba bi doživjela orgazam svaki put kada čuje zvono. Zamislite kakav bi orgazam doživjela ako se nađe ispred crkvenog zvonika u podne!

Koliko god teorija izgledala jednostavna, njeno razvijanje je bilo komplicirano, a koji puta i komično. Izbor podražaja je bilo delikatno pitanje: sjećam se da sam nagovorio jednog prijatelja (I. K, 27) za sličnu metodu uz upotrebu fućkaljke. Jadnik je svršio svaki puta kada je ugledao policajca! Prošao je dugotrajno, ne sto posto uspješno odvikavanje. Srećom, njegova priča ima happy-end. Trenutno je u sretnom braku s pripadnicom Prometne jedinice mladeži.

Ovu anegdotu sam napisao radi upozorenja. Ako se odlučite za ovu metodu, STROGO SE PRIDRŽAVAJTE UPUTSTAVA, BEZ EKSPERIMENTIRANJA!!!

Rezultate javite na mail s lijeve strane.


Post je objavljen 09.05.2007. u 23:36 sati.