Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danijelahajduk

Marketing

EV MALO O BIKOVIMA.......I JA SAM BIK (**PO HOROSKOPU MISLIM**)

Image Hosted by ImageShack.us

ŽENA
Vrlo je strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno- seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, strasti i vrelih emocija koje se izražavaju na direktan način.

MUŠKARAC
On je dobar i potenatan ljubavnik, umije da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Djeluje seksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nježnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti seksualnih pretjerivanja- neumjerenosti.

LJUBAVNI ŽIVOT
Izuzetno ste vješti u ljubavnom i seksualnom zavođenju, sjajno pronalazite način da partnerove ruke i usne uvijek postavite na pravo mjesto, tj. stil: stavi pravu stvar na pravo mjesto. Uživate u dužoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepuštate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas naročito uzbuđuju.

POLOŽAJ
Vi ste u nekoj pozi na leđima (žene), a partner Vas je opkoračio, dok za muškarce važi obrnuta poza (partnerka je na leđima). Preferirate pozu klečanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pričinjavaju maksimalan užitak.

EROGENE ZONE
Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

SUGESTIJA
Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, nečiji provokativni ili erotski izgled, zabranjeno voće.


Post je objavljen 09.05.2007. u 17:41 sati.