Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Cmizdrim, plačem tinta mi se proli…

Image Hosted by ImageShack.us
Ajme, gluplji je nego što sam mislio.

Sva sam cmizdrava ovih dana, ne znam što je, jesu li to oni dani u mjesecu, Glavašev ´post´ ili najava mogućeg dolaska prezidenta Busha u Hrvatsku, ne mogu razlučit. Samo mi se plače i plače, slušam soundtrack fenomenalnog filma Piano redateljice Jane Campion (kojeg usput rečeno možete opet pogledat večeras na HRTu2 u vampirskom terminu, genijalna glazba Michaela Nymana), gledam pekmezaste serije i dosadne showove, šmrčem na svaku promjenu, sinoć me umalo dotukla dirljiva Dennyeva smrt u ´Uvodu u anatomiju´ NovaTV (a šta da van velim, ošo takav komad, došlo mi se popet na gromilu i zavijat ko vuk. Ok-ok to je samo gluma ali srce mi puca, skoro pa nisam sama sebe oživljavala), u Zuhri me rasplakala izvedba ´Nade´ kao posveta pokojnom Đorđu (..nada, kad je kasni film pri kraju, nada, kad se gosti opraštaju..), a da ne govorim o ´Prison breaku´ iliti po našem RTLu Zakonu braće di mi je umalo ćapalo Scofielda što je izazvalo novu vodosuznu poplavu!

Evo i u Životu uživo govore o doniranju organa a ja im velim - brate nosite sve, nosite sve! Evo van i bubregi i jetra i srce i đigerica i pluća i zjenice i koštana i sve šta vam može koristiti, ali naravno pod uvjetom da prije toga jesam odapela (ipak bi bilo malo nezgodno da se probudim a ono - ups!). Nosite brate sve, ostatak kremirajte. A što će to meni kad budem mrtva? Nek se i ovako javno zna da u slučaju kakove gadne i za mene fatalne nesreće dajem pristanak za vađenje brate svega šta može spasiti ili produljiti nečiji život.
Ej! To NE znači da dajem pristanak i za kakovu gadnu fatalnu nesreću! smijeh

Eto, sad opet idem cmizdrit. Pa što se to događa pobogu!?! Oni dani nisu, znam, am pak ni ´đeneralčetov post´ nije – jer to mi je smiješno. Dakle Bush.
Definitivno Bush. On je kriv za sve. Zbog njega ja sad nekontrolirano plačem.
O Bushu, Bushu – daleka ti zemlja!

Post je objavljen 08.05.2007. u 20:06 sati.