Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/damnulookgood

Marketing

DISCO,DISCO.....E,U TEBI SE NAROD STISKO!



naslov by:profa iz informatike.....rofl
Putovanje u Bosnu sa školom,ma odlično je bilo!
Krenuli smo u četvrtak.Lipo oslobođeni nastave uputili se prema Žepču!Vožnja u busu je dobro prošla budući da se pola nas nakljukalo dramina protiv mučnine!eek9 uri u busu,damn!
Dočekalo nas je hrpa mulaca ka i mi,lipo se skupili i prozivali nas…Btw. To je bilo u ŠKC Don Bosco.Eny i ja smo dopale kod jedne zakon ženske(pozzan je puno!),Monike!
Ujutro su bile radionice u toj školi,zabavno moran reć.Zezali se tamo,jeli njihove specijalitete…Svaku smo večer vanka visili do kasna(do 3 po ponoći),a časne mislile da smo odavno zaspali.Neka,neka…sreli smo mi u ton discu i naša dva profesora…nisu nas otkucali(falazaliven).Uglavnom,disco je samo techno i cajke pušta.Ali neka.Kako kažu:kad si u rimu,budi rimljanjin.I jesmo,virujte!I doša je treći dan izlet u Sarajevo!Nakupovali se tamo,naišli na sve i svašta jeftino,naili se bureka,čevapa….Najžešće je bilo kad se u podne oglasija preko zvučnika hodža…haha,svi se počeli klanjati…To ste tribali viti,stvarno je zanimljivo kako to izgleda!smijehPa smo išli na još jedno misto,ali san ime zaboravila..mislin da je kraljevo nešto….Ugl. bilo je zakon.Jedva smo se oprostili svi.Baš smo se sprijateljili.Pa to je i bija cilj svega!4 dana gušta(4 free!),među vršnjacima….Oni kod nas dolaze u 7. misecu!Svi jedva čekamo!!!Tad će viti oni Zadrane!neman riči,bilo je savršeno!Profesori su nam bili super,zafrkavali se svi,bolje se upoznali,stekli nove stvari….ma savršeno!winkyeszujo
p.s. domaćini su bili super,lipo su nas primili.puno van fala!!!mah


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I eto...postić,molin komentirajte.Pozzan cili svoj razred,i neke iz 2.a da sad ne nabrajan,profesore,cilo žepče(posebno moniku!)....mateu,marinu,jopu,chinu,marinelu,eny,kaily,nicky,paulu,ivana,marka...smokin
Ipak danas ništa o basketu....hm..dallas ispa.Toliko od mene.........peace

upadan....
najave!!!!

1.U subotu 19.05. u Rijeci očekuje vas veliki hip-hop party. Nastupaju Connect, Why Not!, Sirotinja d.o.o., Master, dok će vas zabavljati DJi Suicide, Knock & Shine... Mjesto je Alter Ego klub, upad 30kn, pa provjerite!
2.Jedan od najpoznatijih beefova u povijesti Hip-Hopa će u svibnju ove godine definitivno okončati, kad pioniri ove kulture KRS-One i Marley Marl izbace zajedničku ploču naslovljenu "Hip-Hop Lives".22.05.
3. The Game,je na svom MySpaceu već objavio pjesmu u kojoj se obraća 50-ju i cijeloj G-Unit ekipi.Pjesma se zove "Body Bags" između ostalog kaže: Potato on the muzzle, black tape on the grip/We in the A-Team van with black tape on your b***h/She gonna tell us where you at, we gonna twist that dro/And just wait until the rat climbs out that hole/Know the streets aint safe, when we see him we gonna eat that face/No body we gonna beat that case/It's on again, two shots of patron, I'm in....".Sve zbog incidenta s producentovim sinom, više onformacija
4.Na internetu kruži videozapis na kojem vlasnik izdavačke kuće Aftermath i superproducent Dr. Dre napokon najavljuje svoj dugoočekivani album "Detox" - i to za rujan 2007. godine.Na videosnimci napokon je objavljena najava koju su fanovi toliko željno iščekivali. Kao glavni MC-ji na albumu očekuju se glavne Aftermath face Eminem, 50 Cent, Busta Rhymes, ali i Dreovi prijatelji Jay-Z, The Game i Snoop Dogg. Kao ko-producenti albuma, uz samoga Drea naravno, spominju se Kon Artis, Nottz, Scott Storch, Mahogany i Hi-Tek!!!
5.DELINQUENT HABITS - KSET - 4.6. PONEDJELJAK
- powered by fat beat -
ulaz oko 50/60kn, uskoro veci info.
6."Povratak cigana" by frenki
7.Eazyeva kćer Erin Bria Wright, poznatija kao E.B. - zvijezda MTV-jevog show-a "My Super Sweet Sixteen" priprema svoj prvi solo album i najavljuje njegov izlazak do kraja 2007. godine za EazyStreet Entertainment.
8.EXIT 2007,Beograd-lauryn hill,wu tang clan,snoop dogg...
9.Aquarius,03.06.07.,u sklopu blackout classics nastupa Nas!!!


Post je objavljen 08.05.2007. u 17:28 sati.