Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Pazi što si želiš jer ti se možda i ostvari

Čovjek uvijek mora paziti što želi jer bi mu se želje mogle ostvariti.

Prije samo nekoliko mjeseci ili pak godinu dana, netko mi je rekao da mi u horoskopu piše da je za škorpione ovo godina promjena. Inače nisam tip koji vjeruje u takva sranja ali sam ipak odlučio ovu prognozu prihvatiti kao svoj cilj.

I eto, vrijeme prolazi i ja sam promjenio firmu, način života, razmišljanja, prihode. Ulovio sam se svakojakog posla, a fizičku spremnost i kondiciju zanemario. Također je opao interes za extremnim sportom iako ga još uvijek prakticiram, ali ne više s onoliko žara.

Da li sam to želio više nisam siguran ali znam da se nebi vraćao na ono staro. Idemo dalje!

Slijedeći zadatak mi nije nimalo lak niti zabavan ali je izazovan. Polugodišnje pripreme za konferenciju na Brijunima privedene su kraju i sada je potrebna realizacija. Oko 250 sudionika dolazi u nedjelju u katastrofalno loš smještaj. NP Brijuni su jedan od preživjelih dinosaura koji se danas održava na životu samo na račun slavnih osoba koje su tamo boravile.

Ponašanje osoblja koji upravljaju ovim kompleksom je takvo da čovjek poželi preporučiti ih samo najboljim neprijateljima. No ipak to su samo organizacijski problemi, gosti dolaze a među njima danas se najavio i el prezidente Stipe.

Kada smo primili informaciju oblio me znoj na mjestima gdje nikad nebi pomislio da se mogu oznojiti.

Da li sam i to želio, neznam, ali je izazov.

Možda moj album ukrasi i slika sa predsjednikom Mesićem.

Post je objavljen 08.05.2007. u 16:51 sati.