Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebrnosiva

Marketing

Komp i ja po drugi puta

Mozda ste mislili da necu doci, da ce te se mene lako rijesiti, he he, moram vam reci da ste krivo mislili, sto ce reci, da morate misliti ponovo.
Ha, salim se malo, iako bas nisam jaaaaaaako dobre volje, no svakako bolje nego sam bila proteklih dana.
Naime moj mezimac, komp naravno, poceo otkazivati poslusnost mojoj cvrstoj ruci (bas). Prvo se usporio, pa onda se ne da ugasiti (a mozda bi on jos lutao bespucima neta, tko zna, a ja ga tjeram na spavanje), a onda zavrsio je na servisu, pa sam ja siroce samo mogla sanjati sto se ovdje dogadja. Bas sam bila zalosna, ali nista nije pomagalo, morala sam strpljivo cekati da cika majstor doveze komp doma, da se ponovo snadjem, jer je pola toga iskljucio, blago meni, i sve tako...
Dala sam se u kopiranje svih meni jako vaznih i manje vaznih sitnica koje su tu pohranjene, da ih ne bi nepovratno izgubila, uzbuna citava nastala oko toga, ma naravno samo u mojoj glavi, nazivala sam svoju mladu prijateljicu maltretirala je, raspravljala nadugo i nasiroko, da li ce, ako ce i sta ce majstor s mojim kompom, ali sam uspjela nekako danas i to privesti kraju.
Nije bas sve bez greske, ali Boze moj, pa tko je od nas bez gresaka, hm.
Tako, sada se mogu odmoriti, a onda na pisanje novih postova, e da.


Post je objavljen 07.05.2007. u 20:45 sati.