Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

NOGOMETpitomača
Nogometaši NK «Pitomača» zbog brojnih povreda i bolesti nekolicine igrača jučer nisu otputovali u Županju na odigravanje utakmice 29. prvenstvenog kola III. HNL – istok, protiv domaćih igrača NK «Graničar», te će tijekom tjedna biti poznato da li će se navedena utakmica odigrati u nekom drugom terminu ili će je pitomačani izgubiti bez igre. Iduće kolo u Pitomači gostuju nogometaši NK «Mladost» iz Ždralova. Kadeti i juniori NK «Pitomača» u sklopu utakmica 21. kola IV. HNL sjever, skupina «A», u nedjelju su gostovali u Suhopolju kod istoimenog domaćina, te su kadeti poraženi sa 1:4, dok su juniori protiv domaćina odigrali neodlučeno 2:2. Slijedeće nedjelje u Pitomači gostuju kadeti i juniori NK «Nedelišće». Pionirski sastavi pitomačana, U-10 i U-12 svoje su utakmice 29. kola IV. HNL – sjever za pionire, kvalitetna «A» liga, odigrali jučer na gostovanju u Križevcima. Pioniri U-10 poraženi su sa 0:5, a U-12 sa 0:4, dok će pioniri U-14 svoj susret sa križevačkim vršnjacima odigrati u utorak u Pitomači zbog nemogućnosti domaćina da susret odigraju prošle subote. Iduće subote u Pitomači gostuju pioniri NK «Podravac» iz Virja.

Nogometaši NK «Croatia» iz Grabrovnice u utakmici 18. kola IV. HNL – sjever, podskupina B, jučer su u Velikim Zdencima poraženi od domaćih nogometaša NK «Zdenka» sa 2:0.

Od županijskih drugoligaša u utakmicama 18. kola II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, NK «Mladost» Stari Gradac je gostovala u Cabuni kod domaćeg NK «Tehničar» i izgubila sa 1:2, dok je NK «Sloga» iz Kladara domaćin sa 4:2 pobijedila nogometaše NK «Domus» iz Svetog Đurađa.

RUKOMETpitomača
Pitomačke rukometašice jučer su imale nastup druge ekipe i to na gostovanju u Bjelovaru, kod druge ekipe istoimenog domaćina u utakmici 16. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar. U dobroj utakmici u kojoj su domaćini bili pojačani igračicama prvog sastava, člana II. HRL sjever 1, pitomačanke su pružile dobar otpor odigravši neodlučeno 29:29. Za drugu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Kapitan (4), Habijanić (10), Begović, B.Lovrin (7), Petković (2), I.Lovrin (6), Paradinović, Siladić i Filipović. Idućeg vikenda druga ekipa ŽRK «Pitomača» ugošćuje drugu ekipu kutinskog ŽRK «Lonia», dok će prva ekipa pitomačanki svoj zaostali susret posljednjeg 14. kola III. Hrvatske rukometne lige sjever, igrati u utorak u Pitomači, protiv rukometašica ŽRK «Podravka 3» iz Koprivnice, s početkom u 20,00 sati.

Rukometašice ŠŠK «Sokol» Osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače od prošle srijede do subote bile su na državnoj završnici u rukometu za osnovne škole što se odigravala u Rovinju i Labinu. Mlade pitomačanke u konkurenciji šest školskih ekipa koje su izborile nastup na završnici u svojoj su skupini savladale rukometašice OŠ Vladimir Nazor iz Ploča sa 15:14, te rukometašice ŠSK «Maksimirko» OŠ Antuna Augustinčića iz Zagreba sa 19:18. U polufinalu su od naših rukometašica bile uspješnije rukometašice OŠ Dugo Selo sa 9:14, a poraz su doživjele i u susretu za treće mjesto od ŠSK «Zamet» iz Rijeke sa 12:14. Nakon prošlogodišnjeg osvajanja naslova pobjednica ovog natjecanja i ovogodišnje četvrto mjesto izniman je uspjeh pitomačkog školskog i klupskog rukometa, budući su na prvenstvu nastupile bez najbolje igračice Tene Mioč zbog povrede koju je doživjela neposredno pred odlazak na prvenstvo. Za ŠSK «Sokol» nastupile su Filipović, Grgačić, Habijanić, Kovačić, B.Lovrin, I.Lovrin, Paradinović, Petković, Sabolić, Siladić i Veličan, pod vodstvom trenera Marka Bijuka i voditelja Danijela Bijuka.


KARATEpitomača
Rezultati natjecanja VUKOVAR 2007, 05. 05. 2007.

Kadeti, borbe +75 kg
2. mjesto Toni Jakupec

Juniori, borbe -80 kg
2. mjesto Toni Jakupec
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pitomača.hr

Post je objavljen 07.05.2007. u 16:01 sati.