Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pianissimo

Marketing

Izbor.

Kako čovjek izabire Boga odnosno širenje, a kako Crnu rupu, odnosno skupljanje?
U svakom trenutku svoga života čovjek ima izbor. Učiti ili se dosađivati, pripremiti zdravu hranu ili naručiti pizzu, udariti ili zagrliti, voljeti ili mrziti, osjećati ili zanijekati. Pri svakom izboru on stvara Svemir, unutar sebe i unutar samoga Svemira. Odlučiti se da učini dobro mora izvršiti namjeru, odnosno upotrijebiti energiju, samim upotrebljavanjem energije, stvara novu. Dakle, ukoliko činimo dobro, energija se udvostručava (najmanje).
Želimo li da nešto raste, želimo li da se razvijamo u određenom smjeru, npr. želimo postati dobar student, sve što trebamo je usmjeriti, za početak, koncentraciju na to, otvoriti se prema Svemiru i u nama će se otvoriti bezgranično polje znanja koje će nas dovesti do našeg cilja. Ukoliko se ne otvorimo prema Svemiru, već želju ostvarujemo samo na razini samoga bića kao čovjeka, sam razvitak će nam vrlo brzo dosaditi i stvoriti ćemo u sebi polje negativne energije koje će iz nas Crna rupa preuzeti i uništiti.Image Hosted by ImageShack.us
Idemo testirati ove tvrdnje. Danas kada uđete u trgovinu (ili neku prostoriju u svom domu), osvijestite prostor u kojem jeste, jednostavno koncentrirajte se na prostor, na predmete, na same vas u tom prostoru. Zatim pogledajte, ali ne ovlaš, nego zaista svoje ukućane. Kakvi oni jesu?! Oni nisu samo taj sklop koji vi držite u umu o njima, oni osjećaju, misle, njih boli, njih veseli, njih rastužuje, njih raduje isto što i vas. Okrenite se oko sebe i recite samima sebi:"Ovo sam ja stvorio. Ja sam stvaratelj svoga života!" Jer sve što ste ikada proživjeli, sve što ste ikada odlučili dovelo vas je do ovoga mjesta, sa tim ljudima i sa tim osjećajima.

Jeste li spremni za svjesno stvaranje?

Post je objavljen 07.05.2007. u 11:28 sati.