Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thelegacy

Marketing

Now I'm God's soldier... RETREAT!!!

thumbupKRIZMO SAM SE!!! eek I napokon nemoram više na onaj župni vjeronauk. Bilo je prejebeno! Svi smo bili u odjelimarofl... Nisam htio izič iz kuće, prvo krenem van, pa onda ajde malo poslje ću, da ak ostatk moje ekipe kasni da ih neoram tamo ko debil čekat. Onda krenem drugi put, i vidim ide neka bakice ulicom, kurac idem, opet ostanem u kući. I treći put pogledam nema nikog pa krenem malo bržim korakom u šuzama u kojima nemrem normalno hodat... Prvo smo mislii da bumo smješni jedni drugima, al zapravo smo više manje svi dobro izgledali.
Prvo smo bili na misi, na kojoj smo rikavali od smjeha, a hvala bogu imali smo na kaj. Pogledam malo okolo, vidim svi kumovi neke mrge, ko mafijaši jedino moj radi neke glupe face (al svejedn je bilo rofl). Zajebavali smo se još pred crkvom, slikali, i išli dalje na proslavu.
E onda je bio još jebenije... Nažderali smo se ko svinjenjami, i zajebavali se tam još... Najluđi mi je bio od kuma buraz, šoro sve oko sebe i morao je bt na svakoj slici, lol! Dobio sam DVD od Dickinsona (neznam kolko to znači ljudima koji neznaju ko je on, al dobro), zastavu od Priesta (british steel), i majicu od Danziga thumbup - to od kuma (pare neću ni spominjat, p.s. po stoti put, thx). Od staraca lančić (nisam nikad mislio da bum neki lančić nosio ovak, al ovaj je prejebenthumbup), bake i dede pare (hvala i njima lol), sve u svemu prejebeno. No taman i da nisam niš dobio, bilo bi blago rečeno PREJEBENO. Sve je bilo ok, čak je i vrijeme bilo prejebeno, party, i afterparty (makar nas je na njemu bilo samo troje, poslje dvoje[na afterpartyu], al opet je bilo ludo ). SVE U SVEMU BILO JE PREJEBNO I HVALA SVIMA ZA SVE!!! mah

Post je objavljen 07.05.2007. u 10:13 sati.