Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

ona je sve to

Ajme... kad se sjetim svega što sam radila prije... čemu sam se smijala i plakala... točno vidim kako život ide... daleko u nepoznato. Puno sam stvari naučila... ali, uvijek je to bilo nakon greške. Samo jednom dosad sam shvatila nešto, bez da nisam pogriješila prije... i to čak, nisam apsolutno ništa niti napravila... sudbina je. ... upoznala sam osobu koja mi je postala važnija od svega. jednostavno, bila sam na pravom mjestu u pravo vrijeme. heh, otrcano, jelda. ali... znate kako da znam da je istina? zato što nema šanse da čovjek može nešto napraviti i pronaći nekog s kojim ne treba reći ni riječi, a da je sve savršeno jasno. a opet, da se može trgati za riječ 3 sata bez prestanka... a da ga to ne podsjeća na izlizanu romantičnu komediju.
ljubav... da, je ljubav. ali... ne onakva na kakvu mislite. ovo je prijateljska ljubav... ali ona nadilazi bilo kakvo rangiranje. ... ne znam... što više vam pokušavam objasniti, imam osjećaj da sve manje uspijevam... želim vam opisati mali djelić mene, samo da vas uvjerim da život može biti savršen, koliko god nesavršen bio.
istina, nije svakom. i ne znam čime sam ja to zaslužila, ali... zahvaljujem Bogu svaki dan što sam to ipak dobila. što sam dobila svoju srodnu dušu... i što znam, koliko god puta odsad nadalje budem plakala i svaki put kad se budem smijala... ona će biti tu.
Hvala ti. Hvala ti na svemu.

... ah, da. zaboravila sam napisat što sam shvatila! shvatila sam da sam ja jedna sretna tetka...

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 07.05.2007. u 00:29 sati.