Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

No Control

np Napalm Death – Smear Campain LP

Image Hosted by ImageShack.us





IV. moto party našeg domaćeg moto kluba Sv. Jure pamtiti ću po prvom nastupu punk oi grupe No Control. Prvo što me je iznenadilo a što nisam znao, da im iznenađujuće dobro sve konce zvuka drži djevojka s gitarom u rukama, stanovita podgorka Jele. Dakle, pošto im je ovo bio prvi nastup uživo i još pred domaćom publikom, sve skupa je izgledalo jako dobro. Nisu ispadali, nije bilo ne definiranih krajeva pjesama, dapače, zvučali su uigrani.





Image Hosted by ImageShack.us

A, to sada što neko ne voli punk glazbu, ili pak voli, druga je priča. Sigurno je, da je nekim posjetiteljima bilo grozno, ali znam da je nekima bilo i savršeno dobro. Kao na primjer, ekipi koja je neprestano za vrijeme koncerta plesala pogo, skakala s bine, kotrljala se na rukama kolega, penjala na binu i pjevala u iste one mikrofone koje su u rukama držali Šeki i prvi vokal benda Dado. Rako i Zelić su odradili svoj ritam sekcijski dio sasvim solidno, kako sam već i kazao, bez većih i primjetnih pogrešaka. Vrlo eksplozivno i sadržajno – ukratko bi se dalo opisati sve ono što se vidjelo za njihovog nastupa.












Svirali su tu večer, dakle, u petak, još Azog iz Gata i Čuvari Svirala iz Splita. Azog, na momente zanimljivi – neka Sepultura, neki Machine Head, dok su Čuvari tehnički korektan, ali dosadan i ne zanimljiv bend.





Nego, Kruno je gotov s Rockatanskym i prešao je u TZ. Dominaciju metala na sredini terena preuzima, dakle punk rock. Naime, nova akvizicija je Baćo. Nitko, nitko kao Recreativo. Eto i video povodom tog transfera!

Image Hosted by ImageShack.us







Post je objavljen 07.05.2007. u 00:44 sati.