Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rsogulin

Marketing

Ovog vikenda u punom pogonu!

Ovaj vikend obilovao je sportskim događanjima za igrače i trenere Rukometne škole Ogulin. No, krenimo redom. U subotu su mlađi kadeti igrali zadnje dvije utakmice u sklopu 1. hrvatske mlađe kadetske lige. Domaćin zadnjeg kruga bio je RK Umag. Domaćina su lagano pobijedili, dok se druga utakmica registrirala sa 10:0 u našu korist, budući da RK Poreč nije došao na utakmicu.

Evo i rezultata:
Rukometna škola Ogulin – RK Poreč 10:0 – Rk Poreč nije došao na utakmicu
Rukometna škola Ogulin – RK Umag 30:23 (13:10)
Golove su postigli: Luka Cindrić 7, Edi Stošić 6, David Stipetić – Drnke 6, Ivan Sabljak 3, Martin Marković 2, David Božičević 2, Matej Vuković 2, Eugen Badanjak 1, Marino Vrbanić 1.

U subotu su igrali i dječaci 1997. godišta u sklopu Lige mladih RS Primorsko goranske županije. Ponovo su bili uspješni. Evo i njihovih rezultata:
Rukometna škola Ogulin – RK Kozala 19:25
Rukometna škola Ogulin – RK Vinodol 17:6
Rukometna škola Ogulin – RK Zamet II 22:10

Golove su u tri utakmice postigli: Kaldi 29, Stipetić 14, Vuković 7 i Cesarec 1

A u nedjelju je preko 30 članova Rukometne škole Ogulin sudjelovalo na Otvorenom prvenstvu Grada Rijeke i Novog Lista u minirukometu. Imali smo predstavnike u sve tri kategorije, 1998., 1997. i 1996. godištu. Rezultati su slijedeći: Trenerica Antonija Cindrić – Tonka sa svojim je 1996. godištem poražena od RK Zameta, RK Kozale, RK Umaga i Primorske škole rukometa, a pobijedila je RK Senj i RK Sesvete. Napomenimo i da su tri od četiri poraza bila sa samo jednim golom razlike u utakmicama u kojima se pobjednik nije znao do posljednjih trenutaka. U 1997. godištu trenerica Vesna Cindrić poražena je od Kozale i Bribira, a pobijedila je RK Buzet, RK Kvarner Kostrenu i RK Rovinj. Na našu žalost, polufinale joj je izmaklo zbog lošije gol razlike (1 gol manjka). I naši najmlađi, dječaci rođeni 1998. godine i mlađi, pokazali su veliko srce i htijenje protiv uglavnom starijih i fizički nadmoćnijih suparnika. Poraženi su od Zameta i Sesveta, a pobijedili su RK Trsat.


Post je objavljen 06.05.2007. u 22:07 sati.