Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

I NAPOKON NOVI POST

Ej ljudi evo mene ja sam malo prizdravila. Ovih dana fakat mi je bilo koma tak da mi se niš nije dalo. Jučer sam imala temperaturu čak 39 a danas ni neam temperaturu.
A dobro da vam ja sad napokon ispričam kak mi je bilo u Međimurju.
Uglavnom bilo mi je super. Na rođendanu je bilo tak... ono nije bilo baš urnebesno ali kaj ja sam bila sa svojim sestričnama. Došle su mi dvije sestrične iz Slovenije a jedna je iz Međimurja.(njen tata je slavio 50 godina)
Sljedeči dan smo ja, Lea i Tina(sestrične iz Slovenije) bile kod ove sestrične koja je iz Međimurja(Mateje) i bile smo same kod nje.
I cijelo vrijeme smo bile u dvorištu. I onda je Lea rekla da joj treba flaster zato kaj se na nekaj porezala.
I tak smo ja, Matea i Lea otišle unutra tražit flastere a tina je bila vani. I Matea je krenula prema gore a ja i Lea smo dole tražile flastere. Odjednom smo sam čule kak se nekaj razbilo. Ja sam brzo krenula prema stepenicama da vidim kaj se dogodilo. Naravno, smotana Matea je razbila staklo na vratima i razrezala si ruku. Hvala bogu nisu joj se zabili komadiči.roflrofl
I sad kaj čemo....niš onda smo izašle na dvorište i čekale da se njeni starci vrate doma.
I kad su se vratili malo su joj srali ali ne dugo. Onda smo ja,Matea i Lea otišle gore i usisale smo one male komadiče stakla koji su ostali da se neko ne poreže. I tak....
Meni je bilo super. Cijelo vrijeme sam bila s Leom. Ona ima isto godina ko i ja. Sad mi se više neda pričat o Međimurju. Uglavnom u utorak sam se vratila doma.

U srijedu je škola opet počela poslje produženih praznika(uh šta su produženi). Imalai smo jednu pjesmicu za naučit napamet i dobila sam 4.
U petak smo pisali neku interpretaciju pjesmice i pola toga mi je Anica rekla.
Tak da se nadam da ču dobit neku dobru ocjenu.
I to je to više mi se neda pisat. Bole me sinusi i ne osječam okus i miris. To mi je od prehlade.madheadbangburninmadpuknucui to mi fakat ide na kurac. Za ručak jedem meso i niš ne osječam. Ono...ko da jedem spužvu.bangbang
Sad vas idem malo komentiratmahwavemahwavemahwavemah

Post je objavljen 06.05.2007. u 16:54 sati.