Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

FINAL FANTASY VIII




Squall Leonhart je student u Gardenu“, najboljoj vojnoj akademiji na svijetu. Njegovi kolege su Zell Dincht, Seifer Almasy, Selphie Tilmitt, Quistis Trepe i Rinoa Heartilly. Nakon uspješnog treninga Squall, Selphie i Zell postaju plaćeni elitni vojnici, tzv. SeeD.
Grafika tijekom raznih filmova u igri vam naprosto oduzima dah. nut Dok je zvuk najslabija točka cijele igre. nono
Borbe su kao u svakom tipičnom RPG-u. Posebno mi se sviđa opcija „Draw“ u igrici. Tom opcijom izvlačite magiju iz ostalih izvora tijekom bitke. Neki protivnici imaju GF (guardian force) u sebi koji se također može izvuči pomoću „Draw“. Svaki GF ima svoje životne bodove, levale, statistike i posebne moći.
Tako zvani „Junction“ je povezan sa GF-om koji daje posebne sposobnosti i moći. Svaki lik ako mu nije pridružen GF nema nikakvih posebni sposobnosti tijekom bitke osim najobičnije komande „attack“. Junction daje pristup komandama magiji, draw-u i mnogim drugim.
Svi protivnici daju nakon uspješne bitke posebnu sumu EXP (iskustva) pomoću kojeg napredujemo u levalima.
U Final Fantasy VIII postoji i jedna vrsta mini igre tzv. Card Battle Game. Ima nekoliko stotina karti koje se mogu pokupiti ili oduzeti. Neke karte se dobivaju pobjedom u bitkama od protivnika.





Eto to je sve od mene o ovoj igri. Nisam htjela previše ulaziti u priču igre jer inače nebi mogla stati i to bi onda bio uistinu jakoooo dugačak post. Ja osobno još nisam završila igru, tek sam došla do recimo polovice. Istina igra je dosta stara ali ja nažalost nisam imala priliku da ju odigram do sada.smokin





Post je objavljen 06.05.2007. u 12:39 sati.