Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allisjustfine

Marketing

..... i kuda god kreneš opet se vraćaš na isto jer to je tu, u tvom srcu......

Alo ljudi, evo mene... Sjetila sam se napisat novi post..... opet sam počela zapostavljat blog, ali naviknite se, to je kod mene sasvim normalno....

Now I`m bored...
I`m sitting here
I have no place to go
I wish a little bit of light
It`ll show me the way right

Ovako, da bude jasno, nemam određene teme... Puno njih mi se mota po glavi ali mi nijedna nije dovoljno dobra ili su pak otrcane. Danas sam bila, ne bite vjerovali, na prvom ragby prvenstvu svog profe iz vjeronauka. I bilo je, bilo je, prilično grubo ali i zanimljivo. Igrali su i neki moji frendovi. Ogledala sam nekih 5-6 utakmica ali zadnju odlučujuću nisam stigla jer nam je došao prijevoz. Naši su na kraju ili 1. ili 2. ali odozada. A jadni, istinski su se mučili ali imali su jače protivnike, i iskusnije.
Na utakmici vidjela sam i još neku/e osobe s kojima nisam na čisu, a želim to riješiti samo je žalosno da nakon svega jedno ja imam takve planove. To me iskreno malo i boli ali proći će kao i sve u životu.

Neki dan sam bila na Logosu, onom brodu-knjižnici koji putuje svijetom. Bile smo Laura i ja...
Čovječe, kako bi voljela jednog dana biti i sama članom tog broda: putuješ uokolo, uživaš, imaš oko sebe istinske prijatelje, upoznaješ nove ljude a svi imate nešto zajedničko: volite putovanja, prirodu(more) i knjige. To mi se sviđa iako nisam neki književni fanatik. Jednostavno, volim 24 sata dnevno imat uz sebe nekog kome mogu 100% vjerovat jer znam da se nalazimo u istoj gabuli a to je jedino osoba koja s tobom proživljava i dijeli svaki dio života. To je nešto posebno i nešto što, vjerujem, svatko od nas želi na neki nčin, neki to prizaju a neki to drže duboko u sebi. Kako god bilo, vraćam se na onu moju: Prijatelji su blago i čuvaj ih uvijek ma kavi god bili jer nitko nije savršen.


I`ll be there for you, these five words I swear to you...
When you breathe I want to be the air for you, I`ll be there for you....
I`d live and I`d die for you, steal the sun from the sky for you...
Words can`t say what love can do, I`ll be there for you...


Post je objavljen 05.05.2007. u 22:39 sati.