Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manypeoplearestrange

Marketing

Teško je živjeti u sadašnjosti.Osjećam se kao da mi je određeno da budem nezadovoljna sa svime.Ali željeti...želja je pogosnko gorivo života...

Oni koji se sjećaju nekih mojih postova (iako je tih,“starih posjetitelja“ ostalo premalo...),sjetit će se i ovog naslova (ili je možda bio početak nekog posta,ne sjećam se...).
Napisala sam ga kad sam pogledala jedan film,2.dio mog najdražeg filma...Danas sam kod ujaka našla ta dva filma,zavalila se u krevet i pogledala oba za redom.
Ne znam koj mi je vrag bio,lupi te ta filozofsko-ljubavna spika i skameniš se od uživancije :)..
Jebeno volim ta 2 filma,ženska me u nekim slučajevima podsjeća na mene,iako ja nisam toliko izravna...užas...
Ajme,postat ću prenostalgična ak nastavim,a,vjerujte mi,ne želite to čut :)...

Moram učit,stvarno moram učit,a ne znam kako se prisiliti...ovaj komp je sranje,msn je još veće,vrijeme leti ko ludo,misliš,stići ćeš,još malo,još malo...
Ajme užas...HVALA MAMA NA INTERNETU,al nemoj se ljutit,sama si me ugrozila :)...

Znači,škola,najgore od svega...ljubav...ma k vragu,ljubavi nema...sjedim jučer u Zvuku kod pikada,na onoj drvenoj povišenoj stolici,gledam tu stariju ekipu,njega kako baca te (kak se to k vragu zove) strelice?!,u pauzama me škaklja jel zna da to mrzim,branim nekog frajera kojeg on naziva emo (ni sama ne znajuć zašto),dečko mi se zahvaljuje (osjećam se sigurno tamo zato što je jedino taj mali crni mojih godina,očito sam zato na toj strani) i on onda ode (iz zezancije) kao da se ljuti a jedino mišljenje u mojoj glavi je „Zašto mi to uopće ne smeta?!Što ja radim ovdje?!oko mene hrpa ljudi što možda vrti iste stvari kao ja,ali ja ne pripadam ovdje.Ne pripadam možda ovoj situaciji,ovaj čovjek je do mene samo prolazan,kao i svi oni koji me vole,koji su me voljeli,i koje sam napustila.Zar je to jedan kraj,zapravo,1.put kraj,onoga što je i počelo,al bez većih osnova?!Prvi kraj mog prvog iskušenja“.
I onda me zagrli,a ja kao da na taj trenutak zaboravim,samo mali trenutak,a kad se misli vrate,boje se izaći iz mene...
MERDE!!!




Post je objavljen 05.05.2007. u 21:00 sati.