Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivette

Marketing

Putovanja

Ja bih putovala točka
Odgovor na pitanje gdje glasi svugdje, nije uopće bitno
Prijevozno sredstvo manje bitno i isto kao ni tip smještaja.

Čitam na ovoj lokaciji ine ljude kako putuju i mene zaboli, to me toliko jebe da si ne mogu pomoći, ona varijanta kad si ljubomoran na nekog jer je nešto postigao u životu u tom nečem u čemu se i ti trudiš ili ne znam, pjevaš a ovaj pjeva bolje o tebe i nemreš si pomoć, e a kod mene takva boljka su putovanja, JA BIH PUTOVALA.

Stvarno mi nije bitno gdje, može ruksak na leđa i recimo godinu dana po evropi sa malim stajanjima u određenim mjestima radi kakvog posla jer si ne mogu to jednogodišnje putovanje priuštiti, da mogu naći osobu/osobe koje bi pristale na taku ideju išla bih odmah, kad ću ako neću sad, mlada, bez djece, muža, ok imam dečka, ali njega sam uračunala da ide, a ako ne bi išao ostao bi doma i namaknuo nam lovu za život.

Evo plana krenemo Srbija, Grčka, Turska, Bugarska, Rumunjska, Mađarska pa kratko doma. Pa opet Slovenija bez velikog zadržavanja prelazak u Austriju, Češka, Slovačka, Poljska, Danska, Njemačka, zemlje Beneluxa, Francuska, Španjolska, Portugal i onda nekako do Italije i Grčke pa Albanija Makedonija i domeka. Za Skandinaviju i Englesku i Irsku bi ostavila posebno putovanje ne u ovih godinu dana.

Sad kad gledam zvuči odlično, malo organizacije vezano uz gdje, što i kako u određenoj zemlji i mislim da bi bilo predobro. Da trebalo bi tu VELIKE pripreme ali za dobar cilj.
Ili ne sve odjednom svakih nekoliko mjeseci ili jednom godišnje po dvije do tri zemlje, ni to nije loše, samo da se ide negdje.

Post je objavljen 05.05.2007. u 20:48 sati.