Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

ŠTA TE NEMA BAR JEDAN DAN..........


Evo me konačno u ajmo reč normalnijem stanju.

Uskoro bi mi doma moga nastat kolaps, šta se tiče tehnike.

Mobitel - pokvarija se, ne isplati se popravljat. Iman dva broja, ispada da san ovisnik, ali tribaju mi. Dok ne kupin novi, poslužit će i njihov stari. ( i one imaju po dva mobitela, ali jedan broj ).

Kompjuter - U zadnje vrime ja i on vodimo bitku. Dobija iznenadne napadaje zbleznutosti, ištekaje me kad mu se prohtije pa ja poludin. Tipkovnica - pisma za sebe- priskače slova. U biti on već spada u muzejske primjerke i moran ga pod hitno minjat. A bogami tribalo bi mu i spomenik dignit šta je sve proša sa nas tri. I još uvik prolazi. Koliko je samo zvizdarija prošlo priko njega.

Frižder- Radi ka da se u susidstvo mlije žalo.

Mašina za robu- U zadnje vrime cvili, cvili ka mali psić.

Laptop - Baterija je na izdisaju. Ovo nije ni bitno, more se uštekat. Dala san ga njima dvima u sobu da bar malo oslobodin konpjuter. A njima služi ka CD-player, jer je CD - crka.

TV - Sve mi je sumnjivija. Počela je pokazivat neke čudne boje.

Ima li još šta?

Mašina za sude - Od početka nisan sa njon zadovoljna, ali služi svrsi.

Telefon - Oni stari mi se zaključava iz čistog mira, a ovi pali razglas, normalno onda kad ne triba. I da iman mlat pri ruci samo bi ga zviznila.

I sad iden upalit clio. Isprazni li mi se baterija Pomorac će dobit black out. Već san ga jedan put palila na kabele. E, to je jedna od onih stvari koje bi tribala napravit. Ponovno sist za volan, ono zaozbiljno, ne samo upalit auto. Jer poprilično me ograničava ova moja nevožnja.

Samo se nadan da će sva ova mašinerija izdržat još dva miseca.



Post je objavljen 07.05.2007. u 00:35 sati.