Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Kremirani šarani, grčki junaci i beživotne sise!

Dakle, što se mene tiče, Bestselerova promocija buduće zbirke priča 65 autora koji pobjediše na natječaju,a koja se izdogađala 3.5.2007. u 21 sat u SC-u, bila je potpuni uspjeh, a i vrlo poučno iskustvo.

Tako sam na primjer, saznala...

kako izgleda domaći PR vođen idejom obrnute psihologije...

kako izgleda novi način računanja vremena oko božića...

i kako je lijepo poznavati i nalaziti se u veeeelikoj grupi izrazito spontanih ljudi.

Definitivno sam nagovorena na kupnju ove knjige i čak mislim da bi ta mogla biti jedna od onih koje bi bilo isplativije odmah kupiti bar dva komada jer poludim kad mi se knjiga nakon stoosamdesetšestog čitanja raskupusa.

Nuspojava boravka u tom prostoru s kojom do danas nisam bila načisto, je li to ugodno ili neugodno iskustvo, bila je i činjenica da je moj mozak usnimio jednu skladbu benda Radost! (obratiti pažnju na zadnji dio naslova) koji su nas zabavljali na promociji te ju bjesomučno uzastopno reproducirao u glavi sve dok je nisam downloadala i preslušala pedesetak puta što je rezultiralo konačnim zaključkom da mi se ipak dopala.

A bilo je i zanimljivih... hmmm ...pojava za ispašu okadi. Toliko mi nije bilo žao što više nisam bećar otkad su me u snu posjetili Simon Baker i Ben McKenzie sa izrazito interesantnom idejom, a ja sam im morala objasniti da sam oženjena. Da u tom snu nije bila i kašeta hladnog Fostersa ne znam bi li se uopće imala snage probuditi :-)


Post je objavljen 05.05.2007. u 14:49 sati.