Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolis

Marketing

svaka priča ima kraj,svaki kamen zavičaj,more ili livada...

a ti bi htio da je sve malo jednostavnije...
al ne razumijemo se..

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ->Lo,otela sam ti dvotočke.

daklem..neda mi se pisat sad sha se sve događa,sha se događalo i sha će se događat..to mi više i nije neka špica...ovo ce vishe bit neki onako edukativno obrazovni post...ili ne?
ima kretena..to smo znali i prije..
ima zenskara i to smo znali..
ima laznih prijatelja i to smo znali..
ima ljubomornih retarda....oo da i to smo znali...
al da neko moze dvaput istu stvar sam sebi priuštit...e tu vec...hmmm....ljudska glupost...shta ces...a ijepo smo rekli..da osjecaji ne valjaju...bad bad thing...eh pa jebiga...ipak se svako zivo biće sastoji od tjela i duše (anima naughty)
i ljudski odnosi su jedna sjebana kompleksna stvar...bad bad thing...we don't like "ljudski odnosi"..
i očito je najbolje ic po onoj:moeš imat moje tijelo ali dušu ne...

"spavaća soba je prostorija u kojoj se izgovori najviše laži"
usko povezano uz to i uz tjelesnost a time i sexualnost...evo par korsnih ili manje korisnih informacija na koje sam naisla jucer citajuci novine koje mi se inace gade..i koje ne vjerujem da sam uopce uzela u ruke..al ono..'ti vrapca...ko bi rek'o...da tamo moze bit i nekaj zanimljivo..pa cak mozda i korisno ako imamo na umu pri stupanju u raznorazne "ljudske" odnose...

so:
* Muškarcima brada brže raste kad očekuju sex. (aaaa zaaaato si ti tako chupav ?? =)
* Žena se tjekom života prosječno ljubi 2 tjedna. (OMG!!!!!samo??)
* Muškarac tjekom života u prosjeku ima 11 sexualnih partnera,žena isto. (opa...velika vecina deckiju koje ja znam...su.---hm...sto bi reko onaj blondie retard iz velikog brata "promiskutativni" )
* Studenti koji imaju neobavezne sexualne odnose, rjeđe su utučeni i deprimirani,no s druge strane, studentice koje imaju neobavezne sexualne odnose,dokazano su česće deprimirane. (znala sam..uvijek zene najebu kako god okrenes...)
* Muški orgazam u prosjeku traje 25 sec, ženski 17 namcor(opet zakinute!) a kod svinja 30 minuta. eek tko je to uopce istrazio??
* Predigra u prosjeku traje od 11 do 13 minuta. (necem nish rec na ovo)
* Naratofilija....da...tako se zove-erotični užitak u razgovoru o opscenim ili sexualnim temama..

PAR POVIJESNIH FAKATA:
* U 18.stoljeću udane plemkinje su uobičajeno imale ljubavnike i nisu se skrivale..pojavljivale su se s njima u javnosti..a oni su se nazivali cicisbeo (oh the good old days)
* Žljezde s unutarnjim izlučivanjem su 1902.godine otkrili Bayliss i Starling i prozvali "hormon" od grčke rijeci koja znači "uzuđujem".
* Kondomom od lanenog platna služili su se još stari Egipćani, a upotrebljavao ga je i slavni ljubavnik Casanova da bi se zaštitio od spolnih bolest i partneričine trudnoce.. (hmm...sve je jasno jelda..ne moram naglašavat??)

I još par zanimljivih medicinskih istraživanja:* Američko sveučilište Wilkes provelo je anketu prema kojoj studenti koji prakticiraju sex 1-2 puta tjedno imaju 30% jači imunitet.
* 75% posto muškaraca uvijek dožive orgazam sa STALNOM partnericom, dok kod žena-samo 28.6. % uvijek dožive orgazam sa stalnim partnerom.
* Prosječna brzina ejakulata je 45 km/h.. (pa ti gledaj..)
* Samo 200-tinjak od 100 milijuna spermija iz ejakulata stigne do jajašca; ostali stradaju na putu. (nebi ja bas rekla da je to samo...sha sad da dignemo spomenik palim borcima?)
* Ultrazvuk pokazuje da muški fetusi u posljednjem tromjesječju trudnoće mogu imati erekciju! eek mater vam vašu...kad vi niste napaljeni?

mda...a ako ste mislili da u ovom postu necu spomenut jabuku...grdno se varate...
U Shakespearovo doba djevojke su momcima poklanjale jabuku koju su satima nosile ispod pazuha ...zaliven

i ako ste se slucajno napalili ili na trenutke zameškoljili čitajući ovo (do ovog zadnjeg fujavog dijela)...i to je normalno,čak možda i očekivano...rofl

još samo da ponovim..da nisam ja popila svu pamet svijeta nego sam to našla u tim nekim šatro ženskim novinama..koje sam u ruku uzela isključivo poradi seminara...koji ce taaaako počekat...
jbga.

heh kakav lijep bijeg od stvarnih emotivnih problema u neobavezujuce i neopterecujuce zanimljivosti..
I rest my case here..

Post je objavljen 05.05.2007. u 11:17 sati.