Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveisonlyafeeling

Marketing

... nisam ti ja bilo tko ....

evo nas, iako imamo mizernih 15 komentara na prijašnjem postu, odlučismo se za novi post, eto i to se mora dogodit! joj, ful zavidim ivani i lari, da bar meni dođu neke kao one plesačice i tako seru..... joj da bar, molim vas ako čitate ovaj blog, molim vas pustite komentar, ali MOLIM VAS!!!!!!

proslava 1. maja: arlen me našminkala super, iako sam prvo sama se bi izgledala ko da imam dve šljive, ali mi se na kraju jako svidilo; arlen, koju sad na grobniku odmilja zovu kozica, natapkala je pudera pa se nije ništa vidilo (svi su su bili jako razočarani, šmrc). ja više ne znam kako da se natjeram da bar pogledam u knjigu, a naravno, zašto bi arlen bila drugačija od mene? budući prvaši, čekajte nas, mi dolazimo. haha, jako smiješno, joj meni!
i tako dođemo mi na veličanstveni trg grada grobnika kako bi bili prvi u isprobavanju mladog vina koje je bilo tako loše. arlen nije jadnica pila, ja jesam i - pazite ovo - nisam se napila!!! puno sam, naravno, pričala kako uvijek ali to nikome nije bilo čudno. i vidim ja, do arlen dopiru neki opasni pogledi da je mene bilo gotovo strah. ne, bez brige nisu je htjeli istuć, niti približno toliko, ali arlen se nije dala, ostala je vjerna jednom dečku koji nije odovuda (bez brige, nek se nitko ne prestraši). i počeli ovi ljudi plesat, s njima i ja i arlen, kad ja sjednem za stol, a arlen - nestane, nema je, propal u zemlju! šta sad; i vidim ja nju za šankom i pitam : - Arlen šta piješ - a ona kaže da ne, da samo priča s nekima tamo. hm, da, sigurno. ali nema veze.
ujutro se probudim a glava ko bubanj! i pitam ja svoju stariju sestru kao iskusnu ispijačicu votke od jagode, red bull votke i medice: - jelena, je li moguće da od lošeg vina ujutro boli glava - a ona odgovori, da . jooooj meni tko može napravit tako loše vino, pa sam ja jadna morala na kraju konjak-colu, ah

za kraj pozdrav mojoj rodici, s kojom sutra idem na instrukcije iz fizike, bit će napeto.....
i naravno, ivani i lari kojima poručujem da se drže sa tim blogom

i tako, idem ja, stvarno mi se spava, a sad će mi uskoro seinfield

pusa

ana




Post je objavljen 04.05.2007. u 23:15 sati.