Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

10/13

Moji Must Win ziceri za subotu:

Fulham-Liverpool...Tip 1X...1,50 thumbup Fulham se očajnićki bori opstat u ligi dok Benitez će odmarati gotovo cijelu momčad ne riskirajući moguću ozljedu za finale LP-a.
Reading-Watford...Tip 1...1,45 Readingu treba za Kup Uefa,Watford ispao,al će bit tvrda utakmica,moguče tek samo 1 gol ili niti 1.
Austria Wien-Wacker...Tip 1...1,50.thumbup..Gak Graz izbačen iz lige što daje komforan položaj Wackeru,Austria se nada Kupu Uefa
Pula-Kamen Ingrad...Tip 1...1,25...Pula osigurava opstanak sa ovom pobjedom
Benfika-Naval...Tip 1,20thumbup...Domaći jure naslov,gost bez motiva
Porto-Nacional...Tip 1...1,20...thumbup Ista prića ka i Benfika
Glasgow-Celtic...Tip 1X...1,37.thumbup..Glasgow spašava ponos i oprašta se od sezone sa pobjedom nad prvakom
Basel-Aarau...Tip 1...1,20thumbup...Basel juri Zurich,Aarau se nada kvalifikacijama za opstanak,ali u nekom drugom meču
Bešiktaš-Fenerbahće...Tip 1X...1,32..Fener sa remijem teoretski osigurava naslov,al neće mu Bešiktaš dozvoliti to slavlje na svom terenu.
Dynamo Dresden-Wilhnemshaven...Tip 1...1,30thumbup..Najtrofejniji njemački klub pokušaje ponovno uć u drugu ligu,dok su gosti odustali od ostanka u trečoj.
Nothingham-Crewe...Tip 1...1,25..Igra se zadnje kolo,domačin sa pobjedom može uć izravno u viši rang,dok je gost bez motiva
Oldham-Chesterfield...Tip 1...1,25.thumbup.Slićna priča,ako domačin ne dobije,može ispast iz Play Offa za viši rang. Gost bez šanse za opstanak.
Wimbledon-Accrington...Tip 1...1,35thumbup..Domačin ganja zadnje misto koje vodi izravno u viši rang,dok je gost bez motiva
!Odigrat ću virovatno sve ovo na 2,3 tiketa raspoređeno,ili sve na 1. Ako ko ima kakvu informaciju,nek javi. Fala

Post je objavljen 05.05.2007. u 00:01 sati.