Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justoneangel

Marketing

Nema baš neki naslov

Bok! Bila sam vani u parku. Ja i još mnogo ljudi. Ovu večer sam bogatija za još jedno ne baš lijepo iskustvo, ali sam i shvatila nešto, lijepo. Počnimo od početka.
Sa Splita 3 došla je jedna cura I. Neću spominjati ime. Družili smo se s njom, bila je zaljubljena u jednog dečka...ubrzo se zaljubila u drugog dečka. I, večeras je mojoj prijateljici J., u lice rekla da se zanima za D. I da će sve napraviti da budu skupa, a to je dečko za kojeg se J. zanima i možda će tu nešto biti. J. se rasplakala, naravno, jer nikada nije mogla vjerovati da će joj jedna prijateljica to napraviti! I, L., dečko iz mog razreda, kralj, pitao je I. želi li biti s njim, i ona je rekla DA!!!!!!!! Dakle, da razjasnimo. Ona je J. rekla da se zanima za D., i J. se zbog toga rasplakala, a nakon nekog vremena jedan sasvim drugi dečko pitao ju je za hodati i ona je rekla DA!!!!!!!!!! K***!!!!!!!!! I, mene je to dovelo do suza, uglavnom plakala je većina cura!!!! I, to sve zbog I.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kada su dečki sve to doznali, isplanirali su nešto vrlo podlo, i I. će se lijepo provesti sljedeći put kada dođe na Kman!!!! Znam, to zvuči djetinjasto i bezobrzano, ali ona to zaslužuje! Nitko, ali baš nitko neće moju prijateljicu z*******t!!!!!!!!! I, večeras sam shvatila da imam divne prijatelje, i zahvalna sam dragom Bogu na njima jer su svi jednostavno O-D-L-I-Č-N-I!!!!!!!!!

Robi, OK, ti pušiš, ali tebi je 18 godina, ako ne i 19, a njima je 13!!!!!!! I, NE!!!!!!!!!!! Ne slušam narodno!!!! Ja, doslovno, bježim od toga! Kada to puste, ja sjedim. Ta se glazba meni uopće ne sviđa!!!!!! kiss





Post je objavljen 04.05.2007. u 22:44 sati.