Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theworldinlittle

Marketing

Prijedlog zakona, 3 članak, stavak 8, točka 7

Evo kao i što sam obečao pišem novi post. Iako sa smrknutim lice jer sam morao prekinuti igranje igrice samo zato što sam određenim ljudima rekao da ču napisati. Pošto nemam inspiracije pričat ču vam o mojem vrlo dobrom skoru u igrici. Evo po novim mjerenjima od 30 utakmica imam 18-12. Uuuuu kog uopče boli kurac za to. E da 3 igrača su mi pozvali u All-star utakmicu. Aha, iako vam i to znači puno u životu. Dok mogu vam i pričati koliko sam švaba ubio u Call of duty-u 3. Da, da Kuzman i sve ostale budale koje ubijate švabe u Call of duty 2 i ‘Big red oneu’, gdje je još uvijek grafika u pixelima.
Dobro dosta zajebancije, samo još da vam kažem za sve koji ne znaju ja i onaj cigan Pavelić smo otvorili zajednički blog. I ako ste stvarno retardirani kliknut če te na link za tamo. Da, ali sada stvarno dosta gluposti. Imam jako važnu obavjest. Prekjučer sam nakon godinu dana dobio 3 iz matematike. Prva ocjena veča od 2 u cijeloj godini.
Sledeča vijest iako je već večina zna ja svoje školovanje ču završiti u zemlji kapitalizma, rasizma, totalnog retardizma, sodomizma, terorizma i tko zna koliko još ‘izma’ Americi. Ali to je vrlo duga priča o tome chu napisati i celi post.
A sad mi je već dosta pisanja idem rađe nastavit igrati........ o da igrati.....


Post je objavljen 04.05.2007. u 21:15 sati.