Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/computerx

Marketing

Camstudio i kako gledati star worse besplatno na computeru

Evo jedan post napokon pa evo jedan program koji ce vas plasirati u najboljeg filmskog hakera program se zove Camstudio kojeg mozete skinuti ovdje Program je vrlo jednostavan skinete ga instalirate ga za 15 sec ili brze i to je to . Kada zelite snimati pritisnite rec . S ovim programom snimate desktop pa ne morate imati kameru . Samo snimate , mozete podesiti da vam bude snimljen cjeli ekran ili samo jedan dio kojeg mozete i micati . Za promjenu u full screan samo idite (na programu) na region i oznacite full screan .
I jos nesto malo . Evo kako mozete gledati starwar na dosu ili command prompt mada su starwarsi od slova jako je zanimljivo evo kako da ih pogledate (morate imati upaljen internet )
kako bi ih pogledali morate se prikljuciti na besplatnu telnet mrezu evo kako ce te se prikljuciti a iodmah poceti gledati "film" idite na start pa run i onda upisite telnet towel.blinkenlights.nl i to je to izaci ce vam command prompt i na pocetku ce vam se prikazivati tko je napravio taj filimic a onda ce krenuti film s "pravim likovima".
Bokwavemah

Post je objavljen 04.05.2007. u 14:18 sati.