Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninkica

Marketing

.........Da, da, da ta šugava prehlada.....

Yo people. Evo mene da vam se javim. Bio prvi maj i prošo prvi maj, ha,ha,ha...
U utorak ( na 1. maj ) smo Seha, Dora i ja išle na Ronjgi jer su tamo komadi igrali utakmice. Bilo ih je stvarno puno. Kako smo mi krenule u 10:30 (da, uvijek mi moramo biti prve) sunce nas je tako spržilo.
................ malo smo gledale "nogometaše" pa smo se prošetale do restorana, tamo je neko zbor pjevao, ma bili su dosadni. Pa smo mi otišle kući te se oko 16 h opet vratile.
...................... tad je već bilo zanimljivije. Došli su skoro svi iz Dorinog bivšeg razreda, pa smo snjima malo pričali. A onda smo sreli Radetiće pa smo snjima malo bili ( oni su malo dosadni al su ok)zijev, zatim su došli osmaši ( Stipe, Matejić, Stojak, Tomislav i Luka Živković). Ni oni nisu bili dosadni samo što su Doru zezali za jednog dečka u kojeg se ona palicerek, život je KURVA. Tako se spuštao mrak i mi smo morale kući poć.
Sutra je škola, pa smo morale ići a nijedna od nas knjigu nije ni takla, a čuj takav je život. Mene tako grlo bolilo,a u ostalom bila sam promukla i to jako. Dođem doma i izmjerim si temperaturu kad ono 38, ja mami: "mama nema sutra škole", ja sva sretna jebote, jer sutra imamo kemiju, a mrzim taj predmet.
Prehlada dobro došla za školu, a jebiga sutra želim ići van ( u Rizico) al ništa od toga jer imam šugavu prehladu. No nema veze ići ću sljedeću subotu i vidjet ću željenu osobu koju dugo nisam vidjela, shit je to što se toj osobi sviđa moja naj frendica,burninmad, ali ona njega ne šljivizujo
Ostavljajte mi komentarčiće i ljepo se provedite.wave


Post je objavljen 04.05.2007. u 13:07 sati.