Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/let3

Marketing

M.U.Z.I.S.

Let 3 nikad do sada nije imao svoje majice, a da ne pričam koliko je to naša draga publika tražila. Često se dešavalo da sam sa svojih koncerata odlazio doma s majicom nekog od fanova koju je on sam kući napravio. Uvijek sam ljubomorno gledao strane bendove koji su u na štandovima prodavali svoje suvenire i fasciniralo me što baš svaki band, bio veliki, bio mali ili onaj najalternativniji to može imati, a ja ne mogu. Pozvao sam Belonguzija u pomoć i priopćio mu moj problem. Rekao sam mu da imam ideju o par lijepih stvari koje bi htio napraviti i pokazao mu dizajne majica, čokolada i bedževa. On je inače osoba koju jako cijenim, pa kada mi je reka da je to jako lijepo, osjećao sam se ponosno... Izrazio mi je želju pomoći oko pronalasku novca za izradu materjala. Danas mi je jako drago što svu tu ljepotu mogu podijeliti sa svima vama.

S Belonguzijem sam parapsihološki povezan. Nedavno mi se javio u snu i rekao mi da krenem ostvarivati projekt koji već duže vrijeme sanjam. To je scenografija sa projekcijama koje čine trodimezionalni prostor koji se neprestano mijenja. Nazvao sam ga M.U.Z.I S. Prvi takav koncert sa ovim elementima izvesti ćemo u Jedinstvu u četvrtak. Toliko sam uzbuđen da dest dana nisam spavao radeći na ovome, ne bi li pospajao sve slike u jednu veliku prostornu sliku. I mislim da ću uspjeti!

Image Hosted by ImageShack.us

Da bi osjećaj bio vjerodostojni nagurao sam klupko konca u nos kako bi uspostavio ravnotežu glave naprijed i nazad Na taj način sam uspostavio vezu s čeonom kosti i položajem izvora svjetla, gledajući kroz nišan kurca. Dogovorio sam sa Močvarom da svakom posjetitelju koncerta pokloni par metara konca. Ta tanka nit stvara bolji ugođaj, pa je zato preporučujem. Čini mi se da je kineski svileni najbolji, ali je jako skup... Uh, sve bi dao za hangar plavog konca...

Image Hosted by ImageShack.us

Zbog svega ovoga odlučili smo napraviti malu nagradnu u kojoj ćemo upoznati naših petoro fanova. Možerte je pronaći tu negdje na Večernjakovom portalu. Pozivamo sretne pobjednike u našu garderobu na čašicu razgovora. Željeli bi da razmjenimo iskustva oko vizualija i koncerta, pa vas zato molimo da dio nastupa gledate sa koncem u nosu, a dio bez tako da možemo utvrditi što je bolje.






Post je objavljen 04.05.2007. u 11:46 sati.