Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Karte, karte, dolaze…

np Dark Tranquillity – Fiction LP

Hvala svima koji su se odazvali akciji i poslali karte koncerta na kojima su bili, a koje će biti izložene na našoj izložbi koja će se u Rockatanskom održati ovaj mjesec, najkasnije do 25.05.2007. Dakle, nakon Milana, Ugrina, Boruta, naših karata koje već odavno stoje pod staklom u Rockatanskom, donirali su neke svoje karte Boris Ožić-Bebak i Pere Staničić, a koliko sam shvatio Kruno Glavina i Vedran Brkulj, daju svoje ali povratno, samo za izložbu. I Boro se ne želi odreći NoMeansNo i jedne od pustih Let3 karata koje mi je dao – ove flourescentno crvene u donjem desnom dijelu fotografije, tako da će mu one biti vraćene. Vedran će svoje staviti u okvir, dok će Krunine Ankica uramiti o svom trošku. Pošto Stipe još uvijek nije poslao svoje, i ako je mislio da će se izvući da ih ne pošalje u roku samo zato što je glavni sponzor ove akcije i što će pobjedničkoj karti dodijeliti specijalnu back pass vip kartu za prvi koncert najnovije turneje Hladnog Piva na Šalati, grdno se vara. Nemaš pojma što ti se sprema ako se ne potrudiš u što skorije vrijeme poslati obećane artefakte! :)

Dakle, sada molim žiri da obrati pažnju - za Hladno Pivo back pass, Boro se natječe s crvenom Let 3 kartom, Pere s Deftonesima, Kruno s Moonspellom, a Vedran s Nirvanom iz Ljubljane koja je btw. praktično zadnji koncert Kurt Cobaina, ako se uzme u obzir da su nakon toga u Rimu svirali samo 20 minuta, jer se ovaj srušio na bini i koncert je prekinut, a svi znamo što je bilo poslije. Sačmarica, pucanj i ostalo je legenda.

Boris Ožić - Bebek
Image Hosted by ImageShack.us

Kruno Glavina – metal karte
Image Hosted by ImageShack.us

Kruno Glavina – ostale karte
Image Hosted by ImageShack.us

Pere Staničić
Image Hosted by ImageShack.us

Vedran Brkulj
Image Hosted by ImageShack.us

Napominjem, zbog ranije određenih propozicija neki gore navedeni kandidati imaju samo po jednu mogućnost za igru jer se ne odriču karata u korist Rockatansky zajednice, osim Bore čija većina karata ostaje u fundusu, pa mu ostale, osim NoMeansNo, mogu u kandidaturu. Također, sve Milanove, Ugrinove i Borutove karte ulaze u konkurenciju, a ovim putem ponovno pozivam sve vas da se pridružite ovoj inicijativi i da nam izložba na kraju bude što bolja i sadržajnija, mada i već sada ima poprilično zanimljivog materijala. Hvala unaprijed na odazivu i na vašim dragim koncertnim kartama, te također napominjem da druga kategorija za najbolju razglednicu na Rockatansky adresu i dalje donosi potpisani spešl edišn cd Hladnog Piva – Knjiga žalbe. :)


Post je objavljen 04.05.2007. u 11:39 sati.