Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Crna kronika - Siesta

Na redovitoj konferenciji za novinare Policijske uprave Primorsko-goranske županije rečeno je sljedeće. U Grabarovoj ulici u Kraljevici nepoznati je počinitelj otuđio prikolicu za kamion marke Krome koja pripada tvrtki RT. Šteta se procjenjuje na oko 80 tisuća kuna.

Naime, Jure, Pere, Žare, Njok, Brzi, Stina, Čavke i Buldožer imali su posljepodnevno siestu. Pili su pive što ubija jer im je zbog skandala cijena nešto pala u odnosu na konkurente. I tako, dok su u hladovini crnogorice pijuckali i komentirali penale između Liverpoola i Chelsea njihovo vidno polje obasja najljepši mogući prizor. Doimala se tako vansvjetski, vilinski.
«Prikolica.» zaneseno prozbori Buldožer i uzme gut pivkana. Ostatak ekipe je začarano držao otvorena usta tako da im se slina sljevala niz bradu.
«Ti moraš biti moja.» zaključi Čavke i u glavi mu se razvije plan kojeg počne iznositi svojim amigosima.
«Alo' sluš' vamo. Kad pade mrak mi ćemo uzet ono kožno remenje iz skladišta kod Stininog starog, jedan kraj remena vezat oko naših škembi, a drugi vezat za prikolicu, vući je svim snagama i parkirat je u garaži od Njoka. OK?»
Ekipa nije imala prigovora. Kada je pao mrak iskrali su se opasani kožnim remenima preko svoje crne odjeće što im je ostala još od dana kada su kratko boravili u sjemeništu, a iz koga su izbačeni iz sada još neutvrđenih razloga.
Ipak operacija nije tekla tako lako. Bilo je tu niza «Uf, puf pant, jebemti i slično» dok nisu dopeljali prikolicu do njokove garaže. Najgore je ipak prošao Njok koji je dobio kilu dok su Jure i Pere zadobili napuknuće rebara.
Ali prikolica je sada bila njihova te su utakmicu Milan – Manchester pogledali u miru Kromea.

(ova rekonstrukcija je isključivo konstrukcija ministarstva za bizarnosti i pokvarenu maštu, te kao takva nema dodira sa stvarnim stanjem stvari u državi, te se ispričavam svima koji se mogu naći uvrjeđenima)


Post je objavljen 04.05.2007. u 11:37 sati.